Истински онлайн скандал гръмна, след като в групи и страници

...
Истински онлайн скандал гръмна, след като в групи и страници
Коментари Харесай

Шефка в НДК посреща европейските лидери с постове за Сталин, Хитлер и оплюване на журналисти

Истински онлайн скандал гръмна, откакто в групи и страници във Facebook бяха публикувани постовете на Таня Цветанова - член на Управителния съвет на НДК.

Шефката в Националния замък, която посреща водачите на Европа, е станала известна със скандалните си постове в обществената мрежа. Активностите на Цветанова през времето са в диапазона от тиражиране на фотоси на Сталин, през колажи с Хитлер и монахиня, показваща междинен пръст, до статуси срещу някогашния президент Росен Плевнелиев и някогашния еврокомисар и сегашен шеф в Световната банка Кристалина Георгиева. В част от статусите си Цветанова изяснява по какъв начин се става “лека” журналистка единствено за една нощ.



Към момента профилът на чиновничката е измит от скандалните постове, споделят част от скандализираните консуматори. Проверка демонстрира, че последният обществено наличен пост е от юни 2016, а част от скандалните статуси и фотоси са от 2012-а, по време на първия кабинет на Бойко Борисов, когато Росен Плевнелиев е още настоящ държавен глава. До момента няма коментар от самата Цветанова.



Татяна Цветанова е някогашен юрист на Министерство на културата. След като ведомството на Боил Банов стана принципал на НДК, тя бе показана като член на Управителния съвет на Двореца, оповестява topnovini.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР