Истински кървав екшън се разигра по време на сватба в

...
Истински кървав екшън се разигра по време на сватба в
Коментари Харесай

Сватба се превърна в кърваво меле, булка и гости пищят от ужас ВИДЕО 18+

Истински кървясъл екшън се разигра по време на женитба в английския град Улвърхемптън. 500-те посетители на тържеството се оказаха в епицентъра на яростен побой, а личният състав на хотела Ramada Park Hall снима случилото се и фрагментите бяха публикувани в интернет, оповестява „ Дейли Мейл “.

Сега булката и младоженецът съдят хотела за „ нарушение на персоналното им пространство “.

Шокиращата индийска женитба се състояла на 12 октомври. Екшънът се разиграл малко след 21.30 ч.

Всичко почнало, когато един от гостите блъснал различен.

Семейството е санкционирано с 85 000 паунда за нанесени вреди. Те излязоха на митинг против хотела, носейки плакати против „ безспорното нарушение на персоналните им права “.



Според тях, от управата на хотела не са обезпечили съответна защита за 500-те посетители. Освен това те желаят опрощение.

Въпросните фрагменти демонстрират по какъв начин няколко мъже се удрят и ритат гневно, до момента в който други се пробват да ги разтърват. Единият от тях е с окървавено лице, а на млада жена от личния състав доктор ѝ оказва помощ.



На назад във времето се вижда оркестъра, който с смут следи протичащото се. В кадър се появява и булката, която не е на себе си и се пробва по някакъв метод да спре багра. През цялото време се чуват ужасени писъци.

В един миг мъж застава на микрофона и приканва всички да се успокоят. Той оповестява, че полицията към този момент идва. Въпреки това боят продължава, а мощно оцапан с кръв мъж е изведен на открито.



Аман Сингх, който участвал на сватбата, описа, че потърпевшите при екшъна били доста.

„ Беше безпорядък. Разменяха се удари из цялото помещение и видяхме да качват някого в кола за спешна помощ. Не по този начин искаш да завърши една женитба “, изясни той.

Друг посетител, поискал анонимност, описа: „ Беше непоносимо. Оставиха един човек до момента в който кръвта безусловно се лееше от лицето му. Не по този начин би трябвало да се организира една женитба. Те бяха животни “.


Според полицията, трима мъже са с пострадвания по лицето, а една жена е прегледана в болница. Въпреки намесата на полицията, няма задържани.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР