Истински фурор в курорта Св. Св. Константин и Елена предизвика

...
Истински фурор в курорта Св. Св. Константин и Елена предизвика
Коментари Харесай

Фурор около купата за световното! Гости от над 30 държави се докоснаха до нея в наш курорт

Истински възторг в курорта Св. Св. Константин и Елена провокира купата, която ще получи новия международен първенец по волейбол. Уникалният трофей прави своята обиколка из страната за разпространение на Мондиала и спорта у нас. Поредната спирка на купата бе новото петзвездно украшение на комплекса покрай Варна – хотел „ Астор Гардън “.

През първите три часа посетители от над 30 страни, отседнали в хотела и комплекса, както и почитатели на спорта, се допряха до купата, направиха си фотоси за спомен и получиха подписи от националите на България и Русия. Волейболистите са отседнали в хотела и имат два другарски мача в морската ни столица. Високите играчи се радват на голям интерес от феновете на волейбола, които не пропущат да се снимат и да получат подписи.
„ Приятно сме сюрпризирани да забележим купата. Ние доста обичаме волейбола и това е специфичен миг за нас. Цялото семейство се снимахме с купата, само че за жалост нашия народен тим на това международно няма да има огромни шансове, с цел да я получи “, съобщи почитател от Полша, който е отседнал в хотел Азалия в курорта. Гости от Холандия в „ Астор гардън “ поканиха свои другари от България да си създадат обща снима към 9-килограмовата купа от злато и платина.
„ Спим и закусваме в един хотел с нашия народен тим “, похвали се рускиня, която е сюрпризирана ненадейно да види и да се снима със своите любимци от „ Сборная “.
Най-много почитатели трофея събра от България, Румъния, Полша, Германия, Холандия, Русия, Англия, Франция, Белгия, Молдова и други страни.
Купата „ отседна “ в хотела на 16 август, като на 17 август отпътува за Добрич, а след това ще продължи своята специфична разходка към Разград (18 август), Шумен (19 август), Велико Търново (20 август), а по-късно към Стара Загора, Димитровград, Бургас и София на 25 август.
Трофи тур се провежда от Международната федерация по волейбол и Българската федерация по волейбол. Домакини на международното от 9 до 30 септември са България и Италия, а мачовете у нас ще се играят в София, Варна и Русе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР