Истински фурор предизвика концертът на Георги Христов вчера във Варна.

...
Истински фурор предизвика концертът на Георги Христов вчера във Варна.
Коментари Харесай

ГЕОРГИ ХРИСТОВ взриви ВАРНА с грандиозен спектакъл


Истински възторг провокира концертът на Георги Христов през вчерашния ден във Варна. Зала 1 на ФКЦ се оказа дребна за стотиците фенове на най-обичания български реализатор. Авторският концерт-спектакъл „ МОЯТ ПЪТ… ”, в който самият Георги Христов е сценарист, съумя да развълнува и трогне всички присъстващи. За първи път във Варна Георги Христов показа новия си огромен план. На сцената любимецът на публиката бе дружно със симфоничния оркестър и балета на Държавна опера – Варна и със своя бенд. Диригент и аранжор на вълнуващата стратегия е маестро Ганчо Ганчев.



Приглушена сцена с коледна елха и лъч светлина върху впечатляващо кресло, масичка с дискове и плочи и разхвърляни листи по земята посрещаха феновете още с влизането. Усещането за нещо друго и особено завладя публиката с впечатляващото появяване на Георги Христов на сцената, дружно с балета на операта. С неподправения си жанр и харизма, той за първи път в кариерата си позволи феновете си от Варна толкоз покрай своя свят, разказвайки за живота си. Смешни и тъжни истории се редуваха с откровения и мемоари за разнообразни интервали в богатия креативен път на изпълнителя. Едни от емблемите на неговото творчество оживяваха по друг метод с надигната завеса зад кулисите на основаването им. Георги Христов отвори сърцето си и получи назад тази любов в мощните овации през сълзи от наслада. Един от най-емоционалните моменти бе появяването на двете дребни балерини Елеонора и Стефани, които пресъздадоха в танц песента „ Илюзия ”.



Впечатляващият театър продължи над 2 часа. Над 40-те актьори на сцената демонстрираха високия професионализъм на варненската опера - заслужен сътрудник на Георги Христов в този план. Любимецът на генерации българи смени няколко стилни тоалета в обичания черен цвят. Георги Христов добави чувството за съкровеност и непосредственост с публиката с многочислени слизания измежду своите фенове.

Изправената на крайници зала не спираше да го приветства и пее дружно с него от самото начало.



Георги Христов даде обещание на феновете си, че това е едвам началото на поредност срещи с тях в страната. Обичаният артист изрече своето благополучие, че точно във Варна може да ги поздрави в едни от най-светлите дни в годината. Финалната ария „ Бог се роди, Коледо ” изправи на крайници залата, която изпрати своя кумир с нестихващи овации дълги минути след неговото прибиране зад сцената.

 

*публикация

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР