Истински фурор направиха попфолк певицата Емилия и Слави Трифонов в

...
Истински фурор направиха попфолк певицата Емилия и Слави Трифонов в
Коментари Харесай

Емилия и Слави направиха фурор с новата си песен

Истински възторг направиха попфолк певицата Емилия и Слави Трифонов в съпровод с " Ку-ку бенд ". Тяхната обща ария се споделя " Закъсня ".

Вълна от страсти и мнения заваля под поста на Емилия от нейните почитатели. Ето дребна част от тях:

" Точно такава ария имах потребност да чуя в прочувственото положение, в което се намирам! Чудесна е! Благодаря, Емилия! "

" Както постоянно страхотна, доста положително попадение със Слави ".

" Ето това е хубава и качествена музика!!!Това желая да чувам!Браво и на двама ви ".

" Страхотна ария и осъществяване ".

" Толкова красива и същинска ария с толкоз логичен клип най-хубавия план който можеше да ни поднесеш дружно със Слави Трифонов и ку-ку бенд благодарим ти Емилия! "

" Уникална ария! Страхотна Емилия и страховит Слави! Както постоянно доста емоционална и въздействаща! "

" Много ми хареса съчетанието текст, музика, аранжимент и чувственото изпяване! Успех на песента! "

" Прекрасна ария,страхотно осъществяване и както постоянно сполучлив дует на Слави с който прави. Емилия е ТОП. Браво "

" Прекрасна,вълнуваща балада!В осъществяване на Вас Емилия и Слави Трифонов...докосва! "

" Браво Емилия за следващ път ги закова и Слави както постоянно е страховит. "

" Чухме я към този момент невероятна ария музика, която вълнува от страхотни създатели като вас, то нямаше и по какъв начин да е другояче Емилия и Слави и Ку-ку Бенд няма какво да се каже повече това сте вие същински музиканти. Който си го може, си го може "

" Нямам презентация за тази ария. Каквото и да напиша ще е малко с цел да изразя себе си и страстта, която усещам, когато я чувам. Всичко се случи толкоз непринудено и естествено. Изпитах най-прекрасните страсти от основаването й, тъй като имах достойнството да работя с най-ГОЛЕМИТЕ експерти в България - Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Ку-Ку Бенд.

Дълги години очаквам този миг. Благодаря от цялото си сърце за тази опция и на Слави и на Ку-Ку Бенд! Всичко беше толкоз съвършено и тъкмо от към работа, часове, снимане и съблюдаване на периоди. Ще кажа просто: “ЗАКЪСНЯ " Слави Трифонов x Емилия x Ку-Ку Бенд! Наслаждавайте се, плачете, влюбвайте се, разочаровайте се, изживейте я. За тези страсти живеем и тъкмо тези страсти ни държат живи. ", написа Емилия, при представянето на песента.

Припомняме, че Емилия няма продуцент, откакто взе смелото решение да напусне музикалния колос " Пайнер “. Но това очевидно не й пречи да се бори за сходен дует, за което доста нейни колежки евентуално към този момент й завиждат. Слави Трифонов не се съгласява да пее с всеки, само че в последно време се разчупи с общи планове с реализатори като Криско, Тита и Тото. И по този начин печели известност и измежду по-младата публика, която не може да каже, че израснала с песните му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР