Истински екшън се разиграл в Свети Влас миналата седмица. Двете

...
Истински екшън се разиграл в Свети Влас миналата седмица. Двете
Коментари Харесай

Екшън в Свети Влас! Жените на Криско – Цвети и Капчикова, се хванаха за косите, хвърчат екстеншъни

Истински екшън се разиграл в Свети Влас предходната седмица. Двете дами на Криско – някогашната и актуалната, се засекли в морския курорт и едвам не стигнали до крепко млатене, написа HotArena.

Красавиците купонясвали в прочут нощен бар, като цяла вечер се дразнили една друга,докато най-после не се хванали за косите. По подигравка на ориста, от всички известни морски курорти у нас, Криско и Цветелина решили да си почиват тъкмо в Свети Влас, където от няколко дни въртяла дупе и някогашната му.

Плеймейтката обикаляла нощните звезедения дружно с шумна компания, до момента в който Криско и приятелката му се отдали на сантиментална почивка единствено двамата. Веднага щом Ася схванала, че някогашният й е в Свети Влас дружно с гаджето си, почнала стремително да пуска секси фотоси в мрежата, с цел да го предизвика.

Запознати описват, че Капчикова даже проучила в кое заведение върви влюбената двойка и преднамерено настояла да отиде там дружно с приятелите си. Плеймейтката първа почнала да нервира Цвети. Тя помолила диджея да поздрави Криско с парчето „ Дали това обич е “, което рапърът й посвети до момента в който бяха дружно.

Цвети обаче решила да бъде над нещата и се държала на равнище, до момента в който в разгара на вечерта Капчикова не решила да я бутне, сякаш без да желае. Петрова се вбесила и я блъснала, а Ася почнала да крещи: „ Гле‘й к‘во праиш ма! “ За к‘ва се намерения? “ Криско реагирал стремително и като същински джентълмен разтървал двете дами, без да заема страна.

Двойката си тръгнала от заведението, а на идващия ден сменили курорта с различен. Говори се, че повода Цвети да не отвърне на провокациите за пердах, била бременността й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР