Истински екшън се разиграл в град Раковски. Мъж запали чантата

...
Истински екшън се разиграл в град Раковски. Мъж запали чантата
Коментари Харесай

Гастербайтер се върна от Германия и завари в къщата си бившата съпруга, побесня и стана страшно

Истински екшън се разиграл в град Раковски. Мъж възпламени чантата на жена си, която била цялостна с документи. Потърпевшата е неработоспособен. До скандалната преживелица се стигнало след скандал за къща. Всичко почнало през 2015 година, когато фамилията се разделя след голям брой кавги. Мъжът отпътува да работи в Германия с брат си, а жена му се придвижва у синът си, написа " Трафик ".
Преди заминаването си мъжът заключил къщите, които обитавали с жена му, само че оставило авариен ключ на сина си за входната врата. Условието било момчето да не разрешава на майка си да влиза в постройките. Виждайки гърба му обаче, брачната половинка му влиза, сменя бравите и се настанява в една от къщите.
Мъжът решил да се прибере в България, като довел новата си жена и нейната щерка. Опитвайки да влезе в дома си, той схванал, че ключалките са заменени и че някогашната му живее в къщата. В същото време обаче тя не била у дома.
Вече сърдит, мъжът отишъл у сина си, с цел да вземе ключове и да търси екссъпругата. След като дамата пристигнала избухнал скандал. Тя отказала да му даде ключове и мъжа и се нахвърлил, избутал е и я изгонил.
Малко по-късно още веднъж избухнал скандал сред някогашните съпрузи. Мъжът със мощ съумял да си вземе ключовете и се прибрал. Уплашена дамата повикала полиция, с цел да може да влезе в дома си и да си вземе документите и персоналните движимости. След идване на екип от униформени, изгонената взела нещата и по съвет на служителите на реда отишла за няколко вечери в дома на сестра си.
На идващия ден, във очевидно нетрезво положение, някогашният брачен партньор посетил дамата, която по това време към момента била при сестра си, и сред тях избухнал скандал. Мъжът обикалял стаите и откакто намерил дамската чанта на дамата е взел и побягнал. В двора на къщата си, той полял с нафта чантата и я запалил. В нея били всички документи на брачната половинка му-лична карта и епикризи, удостоверяващи инвалидността на дамата.
Потърпевшата незабавно пуснала тъжба в полицията.
Преди седмица подпалвачът бе изправен пред пловдивския областен съд. За сходно закононарушение се планува наказване отнемане от независимост до три години или пробация. Поради чистото правосъдно минало на обвинения и обстоятелството,че от действието не са породени имуществени вреди, съда наложи административно наказване санкция в размер на 1000 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР