Истински екшън се разиграл в автобус на градския транспорт в

...
Истински екшън се разиграл в автобус на градския транспорт в
Коментари Харесай

Пиян вилня в пловдивски рейс, псува кондуктор и шофьор и сега ще си плаща като поп

Истински екшън се разиграл в рейс на градския превоз в Пловдив. Мъртвопиян мъж се нахвърли с обиди, псувни и закани за физическа разпра със чиновниците на рейс по линия N1.

Разправата се разиграла в късния следобяд на 8 март пред смаяните погледи на десетки пасажери, оповестява trafficnews.bg.

Почерпеният мъж влезнал в вербален спор с кондуктора на рейса по отношение на издадения му билет. Той го смачкал и го хвърлил по пасажер, след което почнал да крещи и псува кондуктора. Шофьорът на автобуса също бил отрупан с обидни думи и почнал да му се заканва с физическа разпра.

Възмутени от държанието на пияния мъж, част от пасажерите напуснали рейса на една от спирките. След потеглянето на транспортното средство нападателният пасажер се доближил до водача, седнал на седалка наоколо до неговото място и още веднъж почнал да му се заканва и псува.

Водачът набил спирачки, отбил и незабавно повикал полиция. Екип на III районно управление (на МВР) дошъл на място, арестували го и го отвели в районното. Там мъжът бил тестван за алкохол, като дрегерът отчел близо 2 промила.

Седмица по-късно нападателният пасажер се изправи пред пловдивския Районен съд. Срещу него е формирана кореспонденция за безчинство. Мъжът е родом от Девин, само че живее в Пловдив. Той е осъждан, неженен и работи. Поради трудовата си ангажираност и ниската степен на социална заплаха в съпоставяне със сходни случаи, съдът му наложи санкция в размер на 400 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР