Истински екшън се разиграл посред нощ вчера във врачанското село

...
Истински екшън се разиграл посред нощ вчера във врачанското село
Коментари Харесай

Среднощен екшън! Непознати нападнаха и пребиха мъж в дома му

Истински екшън се разиграл измежду нощ през вчерашния ден във врачанското село Нефела. Непознати нахлули в дома на мъж и го пребили, оповестиха от пресцентъра на полицията.
Сигнал за нападението е подаден към 2.20 часа предходната нощ. Жител на селото с букви Г.Д. се оплакал на ченгетата, че е бил пребит. По думите на пострадалия, малко по-рано в дома му влезнали двама непознати за него мъже, които без каквито и да било пояснения се нахвърлили върху него и почнали свиреп да го постановат. След като го оставили да лежи беззащитен, бандитите си тръгнали.
Пострадалият е прегледан в центъра за незабавна здравна помощ. Той имал пострадвания в региона на дясното око, дясната ръка и тялото. След като раните му били обслужени, той е настанен за лекуване в хирургичното поделение на врачанската болница, като заплаха за живота му няма, безапелационни са лекарите.
Полицията пък неотложно се заела да проверява случая. След оперативно-издирвателни мероприятия самоличността на причинителите е открита и те са арестувани. В ареста са тикнати 52-годишен гражданин на Нефела с букви В.Б.А и 20-годишният Х.Х.П. от село Лиляче.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР