Истински екшън се разигра посред бял ден в Сандански вчера.

...
Истински екшън се разигра посред бял ден в Сандански вчера.
Коментари Харесай

В Struma,com! Млада жена се вкара в луд екшън в Сандански! Мъж нахълта в детски парти център с пистолет, опря го в главата си и натисна спусъка, а после...

Истински екшън се разигра измежду бял ден в Сандански през вчерашния ден. Млада жена претърпя истински призрачен сън, откакто в детския ъгъл на празненство центъра, който стопанисва, нахълтал въоръжен с револвер мъж, научи Struma.com от свои източници . Инцидентът се разиграл към 12 часа на обяд. Изненадващо за Христина В. в центъра влезнал познатия и Костадин М., с който имала връзка. Без да каже каквото и да било той опрял револвера в слепоочието си, декларирал,че ще се " гръмне ". Чуло се прищракване, само че револверът не гръмнал,.

Жената запазила хладнокръвие и влезнала в битка с мъжа, съумяла да изтръгне оръжието от ръцете му и го скрила, след което изблъскала Костадин на открито. Истинско благополучие, е че в тъкмо в този миг в помещението не е имало деца. След като бизнесдамата се посъвзела е подаден сигнал в полицията и часове по-късно пишман самоубиецът е открит и задържан. Бил е пийнал. Установено е, че оръжието му е нелегално. По данни на осведомени арестуваният е подвластен от алкохола и в сходни положения е извънредно нападателен.

П. Колев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР