Истински екшън се разигра по време на участието на сръбската

...
Истински екшън се разигра по време на участието на сръбската
Коментари Харесай

Фен нападна Миле Китич заради неизпълнен поздрав

Истински екшън се разигра по време на присъединяване на сръбската легенда Миле Китич в швейцарския град Базел, разбра HotArena.

Екзалтиран и нападателен почитател бурна от сцената изпълнителя, разкри сръбското издание ` " Курир ". Според очевидци, нападателят се доближил до артиста, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него.

Само навременната интервенция на органите на реда предотвратила по-сериозен спор. По време на присъединяване с Миле била и брачната половинка му - певицата Марта Савич, която се разплакала от шока. Пред сръбското издание Китич разкри детайлности за случая. 

" Пеех в петък вечер в Базел, пристигна посетител и ми сподели: " Може ли да изпълниш еди-коя си ария в този момент? ". Обясних му, че не мога в този момент да прекъсна песента, с цел да извърша неговото предпочитание. Не сподели признаци, че е нападателен. После ме хвана за ръката и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, по които паднах. Той се нахвърли на охранителя и го смъкна, а след това го изведоха. Нямаше удари, само че ме смъкна от сцената с желание да ми навреди ", изясни Миле.

Който траял концерта си след случката, написа Телеграф
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР