Истински екшън се разигра по улиците на Сандански тази нощ.

...
Истински екшън се разигра по улиците на Сандански тази нощ.
Коментари Харесай

Първо в Struma. com! Нощна гонка в Сандански! Полицаите преследваха автомобил избягал от стоппалка, шофьорът-беглец катастрофира, оказа се, че зад волана е... 

Истински екшън се разигра по улиците на Сандански тази нощ. Около 3 часа полицейски патрул е направил опит да спре автомобил БМВ на улица " Стефан Стамболов ", водачът на автомобила не се подчинил на сигнала подаден от ченгетата и траял с висока скорост, споделиха източници на Struma. com. Полицаите тръгнали след беглеца, който на улица " Воден " в града се забил в крайпътно колче и спрял.

При идването на патрулния автомобил на мястото на злополуката се оказало, че зад кормилото е 19- годишно момиче, а на предната седалка се возела приятелката и на 21-години. Шофьорът Валентина С. от санданското село Поленица е отказала да бъде тествана за алкохол и опиати с дрегер, отказала да даде проба и в Спешния център. Задържана е.

Пътуващата с нея Виктория М. от Сандански е закарана в Спешен център, където е открито, че има хематом на главата, прегледана е и е освободена за домашно лекуване. Случаят е докладван на прокуратурата.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР