Истински екшън се е разиграл в понеделник вечерта на улица

...
Истински екшън се е разиграл в понеделник вечерта на улица
Коментари Харесай

Пишлигарът Недислав тормози цял пловдивски блок, майка му: Оставете го да се изживее младините!

Истински екшън се е разиграл в понеделник вечерта на улица „ Победа” в Пловдив, написа TrafficNews.bg. Минути преди 18 часа през вчерашния ден, в Трето районно управление (на МВР) постъпил сигнал за нападателно държание на 22-годишен. На адреса причинителят посрещнал униформените със закани и отвод да извърши отправените разпоредби. Също по този начин оказал гневна опозиция при последвалото задържане. Наложило се даже да викат кола за спешна помощ в ареста, където Неделин почнал да буйства и да крещи.
Недислав, който приключил с отличие Математическата гимназия в Пловдив и не създавал никакви проблеми до преди няколко години, внезапно радикално се трансформирал. В момента, в който заживял самичък, почнал да тероризира съседите си, а понастоящем постоянно бива забелязван в несъответстващо положение, непрестанно завалял думи, надувал музика и от жилището долитали страшни звуци от боричкане и чупене.
Напрежението обаче ескалира през уикенда. Събитията, станали основа на ареста стартират още от събота. 22-годишният Недислав се държал невменяемо още от обяд. В следобедните часове той почнал да блъска по вратата на съседката си Минка, като опитвал да влезе в жилището, натискайки дръжката на входната врата. В същото време комшийката била с 10–годишната си внучка.
Дамата отворила вратата, а Недо гневно повтарял „ Дай цигара, дай цигара”. Съседката му обаче не пушила и го отпратила. Това не спряло ядосания мъж. Той траял да тропа, блъска и да натиска вратата. Целият етаж ехтял от виковете на 22-годишния пловдивчанин.
Притеснена Минка незабавно потърсила помощ от щерка си, която живее в различен квартал. Тя запалила колата и пристигнала на посочения адрес. Пристигайки Недислав към този момент се е бил прибрал в дома си, само че все пак повикали полиция.

На място органите на реда предизвестили младежа да не тормози хората във входа. В същото време съседка от по-горен етаж се обадила на майката на момчето. Недислав живеел самичък. Майка му и татко му живеят в Сливен.
„ Майка му дойде и съобщи, че са оставили синът им да си изживее младините. Освен това ни упрекна, че всички от блока преднамерено сме го дразнели и че сме желали да го изгоним. „ Ще дойда и ще стане на моето. Няма да го изгоните, чухте ли”-това ми сподели единствено майката на Недислав-Митра”, описаха поданици от блока на улица „ Победа”.
Митра и съседката на 22-годишното момче са поговорили. Жената дала обещание, че синът й повече нямало да основава проблеми.
В неделя Минка и фамилията й били в къщи. По обяд още веднъж се позвънило на вратата. Недислав се появил и се извинил за безпокойството на всички.
В същият ден целият вход се мобилизирал да чисти, защото денем кабелни оператори са пробивали стените, с цел да прекарват кабели.
„ Всеки си чистеше пред вратата. Минка също беше на площадката, когато младежът още веднъж се появи. Той стартира да дърпа парцала на дамата и да се пробва да влиза в жилището й. Съседката се прибра и заключи вратата. Тогава момчето стартира да обикаля по етажите и да желае цигари. Ние му отказахме и той сякаш се прибра, само че не за дълго. Точно след 30 минути още веднъж стартира да блъска по вратата на Минка и да проси запалка и цигари”, допълват хората.
Викове и викове огласяли блока. Притеснена жена отишла да види какво става. Тя го попитала какъв е казусът, а Недислав декларирал: „ Ще видиш ти къде ще те пратя”. Тези реплики били отправени и към различен комшия.
През цялото време 22-годишното момче опитвало да нахлуе у Минка. Чувало се псувни и закани.

Тогава съседите още веднъж повикали полиция. На място униформените засекли момчето пред блока. Те пробвали да беседват с него, само че той ги нападнал с обиди и удари. Последвало арест.
" Държеше се несъответстващо. Беше използвал или алкохол или някакви синтетични вещества”, споделят съседи.Същата към този момент множеството живущи на адреса са били викани в районното, с цел да дават показания.
Хората от блока описаха, че това не е първия случай, в основата на който седи Недислав. Преди две години, той обвинил съседите си, че са му откраднали колелото. Тогава ги заплашвал със разпра и даже намерили нож пред вратата му.
„ Посред нощ надуваше музиката до дупка. Викаше, канеше компании. През вечер си проведоха оргии. Вдигаха входа във въздуха”, оплакват се съседи.
В момента младият мъж е арестуван в III РУП.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР