Истински екшън се е разиграл по улиците на Варна в

...
Истински екшън се е разиграл по улиците на Варна в
Коментари Харесай

На 1 януари екшън във Варна – двама в крадена кола са арестувани след полицейска гонка, катастрофи и стрелба

Истински екшън се е разиграл по улиците на Варна в първия ден от новата година, оповестяват от локалната полиция. Служители са преследвали в гневна гонка двама млади мъже с крадена кола. Те са задържани след няколко леки произшествия, шофиране на три гуми и пукотевица със стопатрони по колата. Оказало са, че и двамата са престъпно проявени, а водачът е използвал алкохол.

На три гуми

Първият опит на полицията да спре лекия автомобил БМВ е изработен малко след 15 часа на ул. " Прилеп ". Колата се движела в посока с. Каменар.

" Водачът в началото понижил, само че като наближил полицейския чиновник, дал газ, с внезапна маневра избегнал риска да удари служителя и траял към Каменар. Предприети са полицейски дейности за определяне на колата и двамата млади мъже - водачът и спътникът му ", оповестяват от полицията.

Половин час по-късно колата е видяна на бул. " Осми Приморски полк ". При типа на служителите на реда водачът още веднъж понижил, само че по-късно отново дал газ и навлязъл в насрещното придвижване по ул. " Виница ", където блъснал леко две коли, пробвайки се да мине сред тях, а по-късно траял по бул. " Левски " към центъра на града. Тук някъде БМВ-то изгубило едната си гума, само че екшънът траял.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР