Истински екшън със стрелба и бой се е разиграл в

...
Истински екшън със стрелба и бой се е разиграл в
Коментари Харесай

Простреляха мъж в Песнопой в битка за вода

Истински екшън със пукотевица и пердах се е разиграл в землището на пловдивското село Песнопой. Причина за ескалиралата обстановка станала тръба с минерална вода, на която спорещите желали да се къпят. От Районна прокуратура-Пловдив оповестиха, че следят правосъдното произвеждане, което е за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

На 6 против 7 юни 2021 година, в землището на Песнопой, група мъже и дами посетили сграда, в която се намирала тръба за прилагане на минерална вода. Двама от тях влезнали в помещението, с цел да се къпят, а други двама мъже останали да чакат на открито в лек автомобил.

В това време дошъл 50-годишният А.К., който също желал да употребява минералната вода. Той влезнал в спор с двамата мъже в автомобила, тъй като желал незабавно да влезе в помещението, а техните познати се забавили. В разгара на абсурда А.К. извадил законно притежаван военен револвер и стрелял три пъти във въздуха със стоп патрони, след което се отдалечил.

В това време двамата мъже и трети техен другар, който излязъл от постройката, тръгнали след стрелеца. Като ги видял да се доближават, А.К. излязъл от автомобила си и стрелял още веднъж със стоп патрони, като уличил единия от мъжете. Тримата обаче не му останали длъжни - нанесли му побой, счупили и стъклата на лекия му автомобил. След това потърпевшият мъж се качил в колата си и тръгнал за болница в Пловдив. С него бил и един от приятелите му. На един от булевардите в града потърпевшият, който карал, провокирал леко пътнотранспортно произшествие. На място пристигнали полицейски чиновници. Водачът бил тестван за алкохол с техническо средство, което отчело 0,5 промила, за което му бил формиран акт за административно нарушаване.

По-късно за случая е бил подаден сигнал в полицията. А.К. е бил арестуван за период от 24 часа, като следва да му бъде повдигнато обвиняване. Оръжието, което е употребявал, е конфискувано.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР