Истински екшън с преследване, каскадьорски изпълнения и стрелба предизвикаха вчера

...
Истински екшън с преследване, каскадьорски изпълнения и стрелба предизвикаха вчера
Коментари Харесай

Бракониерски екшън със стрелба и каскадьорски изпълнения се разигра в Плевенско

Истински екшън с гонене, каскадьорски осъществявания и пукотевица провокираха през вчерашния ден група бракониери, тръгнали за противозаконна сеч с камион и лека кола. Трима от бандитите са прибрани в ареста, а четвъртият съумял да избяга и се търси. Един от служителите на реда, взели участие в задържането, е получил междинна телесна щета, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Гонката почнала в село Лепица. Полицейски патрул подал сигнал със стоп-палка на идващи по пътя товарен и лек автомобил. Шофьорите и на двете возила обаче не се подчинили и натиснали газта. На входа на село Чомаковци били засечени от различен полицейски автомобил. Бегълците обаче още веднъж не се подчинили на подадените сигнали да спрат и патрулките ги подгонили.
На кръстовище в селото камионът понижил скоростта и от кабината скочили в придвижване двама души. Единият дезертьор влязал в непознат двор и се опитал да се скрие в кучешка барака. Четириногият собственик обаче почнал да лае по него. Мъжът се стъписал и бил закопчан от гонещите го служители на реда.
Шофьорът на камиона налетял на един от униформените с дървена ръкохватка от секира и го блъснал няколко пъти . Полицаят гръмнал един път със стоп патрон във въздуха, само че оня траял да замахва. Наложило се още веднъж да употребява стоп патрони и нападателят бил обуздан и арестуван. По-късно при медицинския обзор било открито, че служителят на реда е получил междинна телесна щета на дясната ръка. На арестувания е оказана незабавна здравна помощ, заплаха за живота му няма, твърди Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Бегълците с леката кола тръгнали по черен път отвън селото. Шофьорът пробвал същата каскада – скочил в придвижване, хукнал да бяга и съумял да се укрие. Спътникът му бил настигнат от едната патрулка и е арестуван.
При огледа на возилата станало ясно, че бракониерите превозвали три кубика противозаконна дървесина. Камионът и леката кола са конфискувани и са прибрани в Държавното горско стопанство в Червен бряг.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР