Истински екшън е имало преди минути на централен булевард във

...
Истински екшън е имало преди минути на централен булевард във
Коментари Харесай

Екшън във Враца! Патрулка гони БМВ по централен булевард, шофьорът спря край болницата и побягна /снимки/

Истински екшън е имало преди минути на централен бул. във Враца, научи извънредно организация BulNews.
Патрул, позициониран пред постройката на пожарната, опитал да спре за рутинна инспекция лек автомобил БМВ с британска регистрация. Шофьорът обаче вместо да спре, дал газ и тръгнал да бяга в посока изхода на града. Униформените неотложно тръгнали да го гонят.
На паркинга за таксита пред МБАЛ „ Христо Ботев “ беглецът спрял и тръгнал да бяга към входа на поликлиниката. Целият екшън е станал през очите на десетки очевидци, част от които таксиметрови водачи.
За броени секунди служителите на реда съумели да го настигнат и задържат, макар ожесточената опозиция на мъжа. По неофициална информация, става въпрос за към 25-годишен юноша, който живее на Острова и по тази причина неговият автомобил е с десен волан и британска регистрация.
Мъжът незабавно е претрупан в патрулка и закаран към районното ръководство, а една част от униформените остана на мястото на случая да рови в храстите пред болничното заведение за изхвърлен от беглеца багаж.
Тепърва лекият автомобил ще бъде главно претърсен, а арестуваният ще бъде тестван за използването на алкохол и упойващи субстанции.
Повече информация за гонката се чака да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР