Истински екшън, бой с шамари, душене и счупени телефони. Така

...
Истински екшън, бой с шамари, душене и счупени телефони. Така
Коментари Харесай

СРЕДНОЩЕН ЕКШЪН! Хвърчат шамари в тоалетната на пловдивска чалготека: Баровец души момиче, чупи телефони

Истински екшън, пердах с плесници, душене и счупени телефони. Така е изглеждала картината в една от пловдивските чалготеки, когато мъж с персонална защита нападнал дами, написа " Марица ".

Историята почнала късно вечерта. Две приятелки решили да отпразнуват рождения ден на едната. Първоначално били в заведение без музика, като след среднощ траяли купона в чалготека, където се забавлявали измежду многото други гости. По това време в там се оказал и постоянен клиент, който всички познавали. Той си бил наел персонална защита да го пази.

Около 03.00 часа бабаитът се заключил в тоалетната на заведението дружно с приятелката си, с цел да вършат секс.

По това време рожденичката решила да отиде до тоалетните, като тръгнала сама. В санитарното помещение имало три тоалетни, пред които чакали реда си и други клиенти. След като минало известно време, което й се сторило прекомерно дълго, празнуващата млада дама почнала да тропа поредно на всички порти, само че се оказало, че всички са заети.
свързани новини8669на 07.11.2021
В една от тях бил бабаитът, който се ядосал, че му прекъсват половия акт. Отворил вратата и почнал да крещи и да наскърбява рожденичката. Напрежението ескалирало. Вбесеният постоянен клиент на чалготеката я хванал за носа и дръпнал за врата, пробвайки се да я вкара в тоалетната. В това време очевидец на грозните подиуми станала приятелката й. Тя се втурнала да оказва помощ и да дърпа рожденичката да я отърве. Не съумяла, а на всичкото от горната страна мъжът я шамаросал и почнал да я души.

Телефонът на рожденичката паднал и се счупил. Един от клиентите, станал очевидец на грозната препирня, алармирал на диджея.

За да потушат абсурда, се намесили и танцьорките в чалготеката. Те видели, че мъжът е несъответстващ. След малко пристигнали охранители и шефа на чалготеката.

Отвели бабаита и потърпевшите в помещението за отмора на личния състав против тоалетните, с цел да ги усмирят. След къс диалог всички напуснали помещението. Агресорът се върнал на масата си и траял да си пие и да купонясва.

Рожденичката се прибрала у дома, като разказала всичко на татко си. Той я посъветвал да съди насилника. Момичето си извадило здравно за контузиите и кръвонасяданията и завело дело. Докато делото вървяло, тя била толкоз уплашена, че посещавала постоянно психолог. Прокуратурата повдигнала обвиняване на агресора.

Първоначално съдът определил санкция за бабаита в размер на 1000 лева, както и да заплати 1500 лева обезщетение. Както потърпевшата, по този начин и прокуратурата обжалвали. На последваща инстанция виновникът получил 9 месеца затвор условно, с три години изпитателен период. Магистратите нараснали и компенсацията на 3000 лева
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР