Истински бунт назрява в Нова ТВ срещу Зейнеб Маджурова. Веселата

...
Истински бунт назрява в Нова ТВ срещу Зейнеб Маджурова. Веселата
Коментари Харесай

Готвят бунт срещу Зейнеб

Истински протест назрява в Нова ТВ против Зейнеб Маджурова. Веселата русокоска от Бургас взима солидна заплата, а работи най-вече 2 месеца в годината, и то на раздробен график, пресметнали нейни сътрудници. Това съществено нервира екипа на предаването „ На кафе ", където Зизу към момента се изявява, а напрежението е на път да се трансформира в бомба със закъснител.

Животът в „ На кафе " в действителност е прекрасен, както гласи слоганът на шоуто, само че единствено за избрани хора и най-много за постоянно усмихнатата Зейнеб. Чаровницата, която от много време е като залепена за водещата Гала, съумяла да си издейства такива условия на труд, че да се явява в студиото, когато желае, а да взима заплата, за която множеството ѝ сътрудници могат единствено да мечтаят. Говори се, че всеки месец русокоската се подписвала против 3000 лева

„ Зейнебчето си е построила комунизма! Работи, колкото желае, а парите ѝ са колкото ѝ трябват ", нервират се сътрудници на чаровницата. Както е известно, тя не може да се оплаче от липса на финансови средства даже и без заплатата от Нова ТВ. От години има връзка с младия милионер Стоян Балевски, който покрива всичките ѝ потребности. Нейната заплата ѝ е за джобни, в случай че мъжът ѝ не е разполагаем сега. Именно това най-вече дразнело екипа на шоуто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР