Истински бейби бум се очаква сред ведите! Тези дни стана

...
Истински бейби бум се очаква сред ведите! Тези дни стана
Коментари Харесай

Бейби БУМ сред родните звезди! Фолк певицата Мария чака близнаци, Радост Тодорова загубила две деца

Истински бейби взрив се чака измежду ведите! Тези дни стана ясно, че моделката Радост Тодорова и капитанът на националния тим по футбол Георги Костадинов ще си имат бебе. Щастливата вест бе обявена от двойката в обществената мрежа. След радостната новина миската разкри през какъв брой компликации са минали с половинката й.

Оказва се, че Тодорова и Мечката , кактo е прякорът на футболиста, пет години се пробват да имат дете. Преминават през няколко инвитро процедури. Миската разкри, че в началото е била бременна с близнаци. Едното обаче гyби. „ Това е нашият дребен воин. Той се бори толкоз мощно да оцелее, когато загyбихме близначето му. Загyбихме дете и при предходната ми бременност. Не спряхме да сe борим и да имаме вяра ", описа за тъгите, през които е минала, хубавицата от Враца.

Редица звезди и в попфолка са в очакване на рожба. Първа щастливата новината разгласи Джена . Преди няколко месеца изпълнителката на „ Химия " заяви, че чака бебе. Джена към този момент слезе от сцената поради идното майчинство. Очакваното бебе ще е номер 2 за певицата и половинката й Атанас Стоев-младши. През 2017-а тя подари обичания с мъжка рожба. Звездната двойка кръсти първородния си правоприемник на името на бащата.

Младата изпълнителка Диона също чака бебе. Устатата русокоска продължава да крие щастливата вест, макар тиражираната информация, че е бременна. Нещо повече - Диона още пее по нощните заведения. За да прикрива бременността си, певицата прибягва до носенето на необятни блузи и обемни рокли, които да скрият наедрелите й форми. Бременността на Диона е и пояснение за бързия й годеж. Преди повече от месец тя изненадващо сподели пръстен на ръката си. С индивида до нея, който е предприемач, са дружно неотдавна. Това породи подозрения, само че откакто стана ясно, че Диона е бременна, всички схванаха повода за годежа, написа „ България Днес “.

Най-горещата клевета, която не е доказана, нито е отречена, е чака ли Мария близнаци, както написаха няколко всемирски уеб страницата. Мария не отхвърли тиражираните клюки, което подсказва, че 40-годишната певица ще става още веднъж майка. Според информациите Мария е заченала инвитро . Очаква се да роди при започване на есента.

Певицата има едно дете от първия си мъж Димитър Андонов. Щерката на Мария е пораснала към този момент. Наскоро силиконката мина за трети път под венчилото с Мирослав Соколов . Двойката няма общи деца, само че преди време певицата разкри, че възнамеряват това да се случи. Е, нека е по този начин.

Първа през тази година роди Емилия . През предишния месец тя подари брачна половинка си Жорж с женска рожба. Семейството кръсти по този начин мечтаното бебе на баща му и носи звучното име Жоржина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР