Истински арсенал от боеприпаси са извадили от дома на Валентин,

...
Истински арсенал от боеприпаси са извадили от дома на Валентин,
Коментари Харесай

Съседи разказаха потресаващи истории за Валентин, гръмнал баща на 2 деца в Манастирище

Истински боеприпас от муниции са извадили от вкъщи на Валентин, който простреля татко на две деца във врачанското село Манастирище. Убитият Калин се употребил с огромен престиж в селото като добър човек, гледащ своето семейство и помагащ на майка си.

Сред боеприпасите са открити даже гранати, предава Българска национална телевизия.

Майката на убития Калин Рени през вчерашния ден чакала двамата си синове да се върнат за обяд. Тя споделя: " Двамата вървят на работа, прибират се за обяд. Със снахата садихме райграс. Чухме 5 изстрела. Казват, че са 8-9, само че ние чухме пет. Видяхме колата ни с гневна скорост да върви по шосето и се удари в контейнера. Изтичахме двете и видяхме брат му да тича от колата и да вика: " Убиха брат ми, викайте кола за спешна помощ ".

" Хванах на детето ми главичката - цялата му уста беше синя. Жена му падна на коленете и стартира да реве ", добави почернената жена.

По думите ѝ има още проблеми с килъра и другия ѝ наследник. " Големият ми наследник бе на дискотека. Онзи е носил нож, който никой не е видял. Има два белега от него, само че той не е усетил. Дойде си у дома, не знаеше, че има кръв. Събличаме му якето а изпод - кръв като шадраван. Дойдоха след него момчета и споделиха, че го е наръгал Вальо Песа. Лекар го превърза "

Според майката на индивида нищо не може да му се стори. " Хората ни споделиха, че на този човек не може да му се направи нищо. Брат му търсете за отговорност - изписал ли го е, оказал помощ ли му е. Той е боен в София ".

Други поданици на селото се оплакват, че са имали големи проблеми с Валентин. " Същият предходната година искаше да убие детето ми с голям нож, тъй като около тях на може да се минава. Детето ми можеше да не е живо ", споделя жена от Манастирище.

Друг гражданин на име Цветомир е подал през днешния ден сигнал на тел 112, тъй като, когато минал около къщата, майката на килъра почнала да хвърля камъни по него. " Тя също е нападателна. Какво би трябвало да се случи още?! Защо са я оставили тази жена, при все това е нападателна и психологично болна. Не знам какви случаи още би трябвало да станат ", добави той.

Кметът на село Манастирище пък от своя стана съобщи: " Беше настанен в институт, а след това го изкараха... За жал вчерашния случай почерни цялото село. Най-доброто момче към този момент не е измежду живите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР