Истинската причина.Цял ден си бяха добре с мен, но в

...
Истинската причина.Цял ден си бяха добре с мен, но в
Коментари Харесай

Защо децата се държат 800 пъти по-лошо, когато мама е в стаята

Истинската причина.

„ Цял ден си бяха добре с мен, само че в секундата, в която те видяха, полудяха, Кейт! Не разбирам! “ са думи, които постоянно слушам от мъжа ми. На идващия ден прочетох занимателна публикация, озаглавена „ Проучване: Децата се държат 800% по-лошо, когато майките им са в стаята. “ Проучването беше измислено, само че все пак концепцията му беше вярна! Децата се държат 800 пъти по-лошо, когато майките им са в стаята… А за какво?

Защото ТИ, мамо, си тяхното безвредно място. ТИ си там, където могат да дойдат с всичките си проблеми. Ако ТИ не можеш да оправиш нещата… Е, кой различен остава?

ТИ, скъпа майко, си кошче за отпадък за кофти усеща и страсти.

Ако детето се е сдържало през целия ден, поради неприятна обстановка, на секундата, в която те види, то знае, че най-сетне може да му отпусне края.

Това значи всичко – циврене, плачене, мусене и така нататък Което е последното нещо, с което искаш да се справяш, откакто си излязла малко да се позабавляваш или се връщаш у дома изморена от работа… Но това, като майки, получаваме ние: безпрепятственото изложение на гневно прочувствено освобождение, което ни зашлевява през лицето сега, в който влезем у дома.

Не си разглезила децата си, в случай че те посрещат на вратата с плач и писъци. О, не! Не оставяй никой да ти споделя това.

Всъщност, ти си основала задоволително безвредно място, където на детето ти му е позволено да бъде естествено.

И, апропо, НАИСТИНА е значимо за децата да бъдат естествени, когато показват възприятията, страстите и телесните си потребности.

Когато пораснат, ще желаеме от дребните да имат високофункционална прочувствена просветеност и да са осведомени с тялото си, нали по този начин?

Така че, приеми го като добър знак.

Започват ли децата ти да викат, плачат, пишкат, да се катерят по тебе от момента на влизането ти у дома? Приеми, че по този начин ти демонстрират любовта си и просто знай, че и аз ти адресирам доста от нея идващия път, когато ти се случи това.

Текст: Kate/katesurfs.com, превод Надя Горанова

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР