Истинската битка между столичните театри е не кой каква награда

...
Истинската битка между столичните театри е не кой каква награда
Коментари Харесай

Театрите „София“ и Народният спорят за най-готин бюст! Шефове дебнат кои студентки са едрогърди

Истинската борба сред столичните театри е не кой каква премия ще завоюва, а в коя натрупа ще има най-надарени актриси, видя HotZona.

Открай време две трупи са водещи в региона – на Народния спектакъл и на общинския „ София “. Там си е същинска традиция, излъчена от началник на началник, да се сортират хем надарени актриси, само че и с първоначални забележителни белези. Дори има къде скрито, къде много очевидно следене на перспективните в региона студентки от НАТФИЗ. За тях огледът стартира още до момента в който са в първи курс. Следят ги по какъв начин ще се демонстрират и най-после им се предлага да постъпят в съответната натрупа, с цел да може геният им изцяло да се разгърне, писа „ Телеграф “.

Подобен е казусът с Кети Райкова – студентка от НАТФИЗ. Славата я връхлетя изведнъж. Просто се съблече на сцената на НАТФИЗ в новата и леко авангардна режисура „ Сън в лятна нощ “ по Шекспир, дели на Маргарита Младенова. Спектакълът е забавен самичък по себе си е забавен, а играта на сътрудниците на Кети е превъзходна, само че нещото, което притегли най-голямо внимание, бяха тъкмо нейните големи гърди .

Други най-известни цици в сектора са добре познати на всички. Ани Михайлова от „ Шоуто на канала “ държи първото място. Тя признава, че бюстът й един път я е избавил при рухване – стоварила се е върху него, което й е попречило да се удари съществено.

Други актриси със незабравим бюст са Наталия Каракулева, Лора Мутишева, Аня Пенчева, Биляна Петринска, Анастасия Ингилизова, Бойка Велкова, Елен Колева, Ева Тепавичарова, Силвия Станоева, Касиел Ноа Ашер, Дияна Любенова .

Снимките по цици на упоменатите актриси може да прегледате ТУК .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР