Истинска златна треска е на път да завладее Пловдив. В

...
Истинска златна треска е на път да завладее Пловдив. В
Коментари Харесай

Клондайк е вече и в Пловдив

Истинска златна тресчица е на път да завладее Пловдив. В новия магазин Клондайк, който се намира на бул. " Руски " 7, Магазин 1, ще получите съответен съвет по какъв начин да изберете точния металотърсач. Изборът на подобаващ металдетектор или златарски леген не е като да си купиш дъвка от бакалията, по тази причина рекомендациите на способените консултанти са от значително значение. А и те знаят, че не постоянно най-скъпото е тъкмо за вас.

Ако не сте наясно от кое място да намерите сходни принадлежности, има заплаха освен да попаднете на менте или продукт без гаранционен сервиз, само че и да платите доста по-скъпо за тях. Ето за какво MDETECTORS не е просто търговец, а най-големият формален вносител. За повече от 18 години Mdetectors.bg се трансформира в най-големия дистрибутор на металдетектори за занимание и сигурност, както и за принадлежности за ръчно промиване на самородно злато в България. В основата на този триумф е съвършеното отношение към клиентите и най-конкурентните цени освен в България, само че и в Европа. MDETECTORS е формален представител на всички водещи производители - Nokta-Makro, XP Metaldetectors, Fisher, Teknetics, Minelab, Garrett, Detech, Golden Mask,AKA, Teknetics и други.

За облекчение на клиентите си от компанията оферират и артикули на заем, като тя е дълготраен сътрудник на Уникредит Булбанк и Ти Би Ай Банк. За да изберете най-подходящата за Вас скица на погашение и да автоматизирате покупката на заем, може да употребявате онлайн магазина www.металотърсач.bg. За всяка стока над 150 лева ще видите препоръчаните схеми от двете кредитни институции и по този метод елементарно ще прецените коя ви е най-изгодна.



MDETECTORS получава специфични преференции за % на оскъпяване на продуктите, дадени на погашение, които си заслужава да разгледате. Основно условие е кандидатстващият да се обезпечава при един шеф за последните 6 месеца и да няма неприятни заеми. А за ваше облекчение при онлайн покупка на заем не е належащо да посещавате магазините в София и в Пловдив - всички документи и апаратът ще бъдат изпратени посредством пощальон с безвъзмездна доставка.

Къде да ни намерите

Новооткрития магазин Клондайк в Пловдив може да посетите на бул " Руски " 7, Магазин 1, а подробна информация да получите на телефон 0878 197 821. За да сте сигурни, че купувате артикули, импортирани от формалния представител, можете също да ползвате и онлайн магазините www.shop.imperio.bg, металотърсач.bg и mdetectors.bg, както и да посетите обекта в София на улица " Цар Симеон " 160, магазин Клондайк 5б, телефон 02/421 95 31.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР