Истинска трансферна битка се очертава за една от звездите на

...
Истинска трансферна битка се очертава за една от звездите на
Коментари Харесай

Цървена Звезда и Динамо Загреб в битка за ас на Лудогорец

Истинска трансферна борба се обрисува за една от звездите на Лудогорец – Бърнард Текпетей. Интерес към ганаеца имат балканските грандове Цървена Звезда и Динамо Загреб, заяви изданието „ SportSport.ba “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC Ludogorets 1945 (@pfcludogorets1945)

„ Звездашите “ желаят безусловно да привлекат Текпетей през зимния трансферен прозорец. Те ще би трябвало да надцакат хърватите, които също не крият интереса си към крилото. В Белград гласят Текпетей за заместител на Осман Букари, който съвсем несъмнено ще бъде продаден и по тази причина новият ментор на Звезда Владан Милоевич се е спрял точно на футболиста на Лудогорец. За да го има, Звезда би трябвало да извади 5 милиона евро.

Дотук през сезона Текпетей има 11 гола и 7 асистенции в 32 мача във всички шампионати.

Лудогорец започва зимната си подготовка на 5 януари 2024 година Отборът се събира в София, където футболистите ще минат медицински проучвания и фитнес проби, като в това време ще стартират тренировки. На 8 януари Клубът ще даде конференция, в която ще вземат участие представители на управлението и спортно-техническия щаб. На брифинга ще бъде показан проекта за зимната подготовка и ще бъдат оповестени детайлности за контролните мачове. Лудогорец ще организира зимен лагер от 11 януари до 4 февруари в турския курорт Белек, където са планувани шест другарски срещи против европейски тимове.
Първият формален мач на Лудогорец след зимната пауза е на 10 февруари. Тогава “орлите ” се изправят против ЦСКА 1948 в мач за Суперкупата, който ще се играе на стадион “Ивайло ” във Велико Търново.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР