Истинска рап война е на път да избухне в Бургас.

...
Истинска рап война е на път да избухне в Бургас.
Коментари Харесай

Рапъри се сбиха с F.O., вижте защо го нападнаха

Истинска рап война е на път да избухне в Бургас. Група от жадни за популярност и занапред прохождащи реализатори нападат по всевъзможни способи едно от най-популярните имена на родната хип-хоп сцена Михаил Митев, прочут с псевдонима F.O, написа " Флагман ".

Преди дни напрежението ескалира и се стигна до физическа разпра пред бижуто на Божидар Кузманов-Кравата в Студентския град – дискотека „ Оксижен ”. Тогава група младежи почнали да наскърбяват F. O. пред заведението, след което се нахвърлили върху рапъра. След грозната преживелица бургазлията Виктор Йорданов – V:rgo разгласява свои фотоси във Facebook, потвърждавайки че другар на Митев му счупил носа. Малко след обявата обаче Йорданов внезапно смени тезата и пожела да се посочи, че в последна сметка няма тежки контузии след конфликта.

„ Това дете от много дълго време се пробва да влезе в спор с мен, търсейки на ниска цена PR. Публикува си някакви неща във Facebook, наскърбява ме и така нататък Надраснал съм ги тези неща, въобще не ми е на дневен ред да се занимавам с такива нелепости. Женен съм, очаквам второ дете, виждам си фамилията и музиката. Ако си извършите труда да видите моето и неговото творчество, ще разберете защо Ви приказвам ”, сподели пред Флагман F. O.

Оказа се, че казусът има предистория. В началото на тази година четирима души подали тъжба в прокуратурата против F.O. Тя била за закани за побой. Освен Йорданов, пред държавното обвиняване се оплакали още Георги Киров, прочут със звучния псевдоним D-Zasta (б. а. – от англ. disaster: бедствие), Деян Панайотов – Dideishan и Калин Караденизов – Pain (б. а. – болка). Четиримата обяснили, че са били сътрудници с F. O., само че в следствие връзките им се влошили и почнали да получават закани от Митев.

Те настояват, че на 6-ти януари F. O. и неговият водач постели дома на V:rgo, с цел да му търсят сметка за нарязаните гуми на колата на Митев. По това време Йорданов не си бил у дома, само че твърдял, че двамата крещели: „ Ще видиш какво ще ти се случи! ”. Имало закани в месинджър и на есемеси. Групата пък дала отговор, обиждайки F. O. в песните си. През месец март от държавното обвиняване постановили отвод за формиране на досъдебно произвеждане по случая.

Становището по този начин и не е обжалвано, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. V:rgo, D-Zasta и Pain били част от лейбъла на F. O. – Zanimation. Проблемите почнали, откакто договорите им били прекъснати и те били позорно изгонени. F. O. посочи, че не познава Dideishan и в никакъв случай не го е виждал онлайн.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР