Истинска пролет е вече, в следващите дни температурите ще надхвърлят

...
Истинска пролет е вече, в следващите дни температурите ще надхвърлят
Коментари Харесай

Климатологът Георги Рачев нахлу в ефира и стресна всички с прогнозата

Истинска пролет е към този момент, в идващите дни температурите ще надвишават 20 градуса, такава прогноза направи в предаването " Тази неделя " по Би Ти Ви климатологът Георги Рачев.

Докато трае Баба Марта обаче, той отхвърли да поема задължения и да каже изрично дали е свършила зимата. По думите му макар високите температури, в края на месеца има възможност на високите места да падне сняг.

" В момента казусът не са температурите, а неналичието на превалявания. Лятото ще бъде дъждовно, съгласно прогнозата от този миг напред. Западната половина страната ще бъде по-дъждовна ", предвижда още климатологът.

Георги Рачев показа и усещанията си от пътуването си до Виетнам. По думите му там времето е доста разнообразно, тъй като страната е опъната по меридиана.

" В Ханой беше тъмно и леко хладно, само че в Дананг и Сайгон е по-топло ", изясни Георги Рачев. Виетнам е доста любопитна страна за туристите, съгласно него.

Страната към този момент е един от най-големите експортьори на ориз, за 35 години популацията се е нараснало с 30 млн. души.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР