Истинска лавина от коментари залива профила на Александра Богданска в

...
Истинска лавина от коментари залива профила на Александра Богданска в
Коментари Харесай

Петканов е аут! Алекс сияе в сватбения ден до непознат мъж – красива двойка и приказна рокля! (СНИМКИ)

Истинска лавина от мнения залива профила на Александра Богданска в Инстаграм от 10-тина часа насам. Причината са последните фотоси, качени в профила на моделката, на които я виждаме в невероятна сребриста рокля и в компанията на чужд мъж.

От фрагментите излиза наяве, че двамата са пременени по този начин поради женитба – само че не тяхната, както мнозина си помислиха първоначално, а на другарска двойка-мъже (което също провокира значително изказвания).

Най-важното е, че ситуацията е приказна и по какъв начин другояче, като събитието се е състояло в Обединеното кралство, в едно от най-популярните имения за осъществяване на сватби, покрай Лондон – Госфийлд хол.

В няколко сторита Алекс съумя да покаже лукса в имението, на който са се радвали гостите на тържественото събитие:

 Богданска имение

Обстановката е сантиментална и старинна, а Богданска наподобява напълно на място на фона на тамошния пейзаж, както ще се убедите сами от фрагментите:

 Госфийлд хол

 Госфийлд Хол Богданска

 Алекс Богданска

 Алекс женитба

Естествено, не е минало без танци, а от фрагментите излиза наяве, че двойката се е забавлявала повече от добре:

 Богданска мъж

 Богданска и Иван

Естествено, почитателите на моделката умират от любознание кой е мъжът до Алекс и дали това е новата обич в живота й – към този момент обаче тя не издава нищо. Става ясно единствено, че въпросният господин се споделя Иван Стоименов и от години живее в Обединеното кралство. Богданска пък не за първи път е в неговата компания, тъй като разгласява общи техни фотоси още преди няколко седмици:

 Алекс и Иван

Почитателите на брюнетката са единомислещи, че двамата са чудесна двойка и това е доста по-добра партия за любимката й от някогашния й брачен партньор Дани Петканов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР