Истинска кулинарна машина се оказа плеймейтката Вероника Илиева. Тъмнокосата красавица

...
Истинска кулинарна машина се оказа плеймейтката Вероника Илиева. Тъмнокосата красавица
Коментари Харесай

Плеймейтка меси курабийки по бельо

Истинска кулинарна машина се оказа плеймейтката Вероника Илиева. Тъмнокосата хубавица устроила цяло гастрономическо свиждане на обичания си по празниците, когато му приготвила редица вкуснотии, облечена единствено по долни дрехи, научи HotArena.

Най-често „ пострадал ” и миропомазан от кулинарните опити на Вероника е гаджето й. За празничните дни тя го изненадала с курабии, солена и млечна баница по гръцка рецепта, както и с куп други неща.

„ Направих и специфичен козунак. Беше доста вкусно ”, споделя плеймейтката, написа „ България през днешния ден ”.

В кухнята еротичната моделка и любителка на фитнеса обича да се разхвърля по долни дрехи. Така приготвената с мурафет и обич храна е още по-вкусна, безапелационен е и мъжът до нея.

Вероника е на 31 години, от Велико Търново и живее в София. Тя обаче израства в Гърция, а от там и привързаността й към гръцката кухня.

Младата жена има интерес и в региона на здравословното хранене, както и натуралната козметика. Затова и идната стъпка пред нея е да приключи диетология.

След 10 години момичето се надява да открие своя клиника за девойки с хранителни разстройства. Самата тя страдала от сходно заболяване и преди време упражнявала по 8 часа дневно, а едвам се хранела.

Сега се надява персоналният й образец и превъзмогването на заболяването да оказват помощ и на други девойки.

Красавицата има упоритости да се изявява и в „ Хелс Китчън ”, където ще впечатлява журито с вкусна чорба от цвекло и манго, поднесена с кориандър. Освен с готвене, тя е и инструктор по аеробика и от дълги години спортът е метод на живот за нея.

Преди години желала да стане космонавт, след това инструктор по тае-бо, а най-после и победителка в „ Мис Плеймейт ”. За първи път се пробвала през 2018-та година, само че журито не я одобрило, по тази причина идната година се пробвала още веднъж там.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР