Истинска красавица е станала дъщерята на актьора Юлиян Вергов, плод

...
Истинска красавица е станала дъщерята на актьора Юлиян Вергов, плод
Коментари Харесай

Щерката на Юлиан Вергов е щура като него

Истинска хубавица е станала дъщерята на артиста Юлиян Вергов, плод на любовта му с актрисата Ирина Яръмова. Тийнейджърката Алена се е метнала и двамата си родители, само че с изключение на с чара си, ги поставя в дребния си джоб и с гения си.

Момичето още е ученичка, само че към този момент е решила, че желае да се занимава с кино и самоуверено крачи по тези стъпки. Освен това е съумяла да натрупа опит в няколко телевизионни и кино функции, както и в реклами на разнообразни артикули.

Преди месеци Алена даже игра един до друг с именития си баща в сериала „ Откраднат живот ”. В лентата момичето се показа добре като болна пациентка в болничното заведение и въпреки ролята й да бе поддържаща, съумя да натрупа фенове на гения си. Дори получи предложение да се включи и в други продукции, откакто сподели, че не е от свенливите пред камерата.

" Сега всички ще кажат, че желая да съм актриса поради татко си и че той ще ме бута. Но не е по този начин – одобрявам тази специалност. Когато пораснах и той стартира да ми изяснява какво значи да си артист, какво е да играеш – тогава осъзнах, че желая някой ден да потегли по стъпките му ”, споделя тийнейджърката. Разбира се, Вергов нямал срещу детето му да следва неговия отъпкан път. Не че не си спомнял компликациите, през които самичък минал в годините, преди да запише името си измежду звездите на театралната сцена, само че не желал да чупи хатъра на Алена, пред която така и така имал много прегрешения, написа " Уикенд ".

Макар постоянно да се опитвал да е баща за образец, Юлиян не един път е споделял, че е пренебрегвал обичаните си хора, поради работа. Ангажиментите му го държали през множеството време надалеч от вкъщи и дребната и майка й Ирина рядко се радвали на компанията му. „ Това са рисковете на живота с артистична натура ”, оправдавал държанието си Вергов, само че надали единствено работата е била причина за отсъствията му. Все отново мнозина са виждали по какъв начин разкрепостения артист е ухажвал свои колежки, а за похожденията му се носят митове освен в театралните, само че и в стилните среди.

Заради тези отсъствия от вкъщи не е никаква изненада, че щерка му Алена е намерила най-хубавия метод да си му го върне. Момичето е решило да му подражава и го прави във всичко. Дори необичайно за възрастта си е станала мъжкарана и се увлича от всевъзможни рискови занимания.

От няколко години Алена се е захванала да кара скейтборд и това занятие й е донесло много пострадвания. Ожулените колене и счупените дъски са единствено дребна част от провалите, които госпожицата е сервирала на татко си. Далеч по-жестоки обаче са контузиите, поради които е носила гипс с месеци.
„ Когато карам, не чувствам нищо друго с изключение на прилив на адреналин. Не виждам болежка, отмалялост, апетит ”, признава рисковата тийнейджърка, която не малко пъти се е озовавала в болничното заведение поради занемаряване на всевъзможни ограничения за сигурност.

За да я опази от скейтборда и сноуборда, с който Алена се забавлява в зимните месеци, татко й я записал на тенис, само че и с това не съумял да я разсее от високите скорости. Момичето ходело на тренировки на корта, само че незабавно щом те свършели се хващала отново за дъската. „ Явно съм се увлякла по неговата пристрастеност към скоростите ”, загатва Алена за любовта на татко си към моторите. За в този момент още самата тя стояла далеко от тях, само че единствено, тъй като нямала навършена възраст, с цел да ги кара. След някоя и друга година обаче Вергов ще има още мотиви за терзания, откакто дивото му момиче изкара и брошура и стартира да яха неговия пистов мотор „ Хонда ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР