Истинска история за доброто въпреки трудностите буквално просълзи социалната мрежа

...
Истинска история за доброто въпреки трудностите буквално просълзи социалната мрежа
Коментари Харесай

Вижте какво направи това дете, когато разбра, че възрастно семейство има пари само за едно бутче

Истинска история за положителното макар компликациите безусловно просълзи обществената мрежа Facebook. Ето какво описа през вчерашния ден един в действителност с съображение горделив татко:

" Днес, като бяхме в магазина с Филип, видяхме баба и дядо. В кошницата им се мъдреше едно пилешко бутче. Дядото говореше на бабата: " Утре ще го сготвиш, на мен ще дадеш кокала с малко месце и доста сос, а ти ще вземеш хубавата част с повече месо. Обаче го сготви на следващия ден, с цел да ни стигне за повече време ".

Погледнах Филип. По лицето му безмълвно се стичаха сълзи. Той взе едно цяло пиле от рафта, и зачака да платя. Платих, несъмнено! Колкото и да ни е мъчно! Каквито и разноски да имаме за лекуването му! Нали Доброто би трябвало да се насърчава!

Подадохме пилето на старата двойка и те на собствен ред се просълзиха. Стана ми неловко да ги фотографирам. Дядото и бабата ни благодариха горещо, а аз си потеглих с мисълта, че отглеждам един прелестен дребен ЧОВЕК!

И един ден преди рождения ден на Филип, благодаря на Бог, от цялото си сърце, че ме е дарил с такова положително и състрадателно дете, което без значение болесттите си и тежкия си живот постоянно е подготвен да помогне на другите! ".

Филип страда от заболяване. Който желае да поддържа него и фамилията му в битката може да го направи със шерване или с подаяние:

Средства може да дарите тук:

Албертина Сантиаго Риверо - майка

BG81STSA93000020452246

банка ДСК

BIC STSABGSF

PayPal: [email protected]

revolut - @albertzf2u
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР