Истинска истерия за билети за юбилея на ЦСКА настъпи вчера.

...
Истинска истерия за билети за юбилея на ЦСКА настъпи вчера.
Коментари Харесай

Червените фенове изкупиха над 2000 билета само за 3 часа! 40 000 изпълват “Васил Левски” за мача с Лудогорец

Истинска нервност за билети за юбилея на ЦСКА настъпи през вчерашния ден. Пропуските бяха пуснати в продажба в 14:00 часа, а нетърпеливите почитатели започнаха да ги разграбват безусловно секунди по-късно.

Само за 3 часа последователите към този момент бяха изкупили или запазили над половината от потенциала на бранш А. Заетите места на централната естрада надхвърляха 2000.

Много стабилен брой билети бяха продадени или резервирани и за бранш Г. Интересът към В обаче отстъпваше на другите две трибуни, само че също беше много стабилен.

Цената на билетите за браншове А и В е 19,48 лв.. За бранш Г е 7 лв., а за ВИП-а – 1948 лева Очаква се посещаемостта на юбилея да надвиши тази от финала за Купата на България с Монтана (1:0) през 2016 година На 5 май е доста евентуално да участват 40 000 фенове.

ЦСКА ще отпразнува 70-годишнината си на националния стадион “Васил Левски”. За подготовката на юбилея се грижи особено наета компания, както и синът на Гриша Ганчев – Данаил.

Според сегашния проект празненствата ще започват в 18:00 часа, а от 20:00 армейците посрещат Лудогорец в мач от 33-ия кръг.

Първоначалната концепция е била да се започва с шоу дуел или формален подобен в 16:00 ч., а кулминационната точка на празника да е огромен концерт след 20:00 часа. Заради програмата на шампионата обаче са били нанесени корекции в проектите за юбилея.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР