Истинска истерия се възцари в Мол Марково тепе от рано

...
Истинска истерия се възцари в Мол Марково тепе от рано
Коментари Харесай

Опашки като в соца на Малкия Черен петък

Истинска нервност се възцари в Мол Марково тепе от рано сутринта през вчерашния ден, откакто магазин " Комсед " в комплекса разгласи 30% отстъпка на всички артикули от асортимента си. Промоцията препълни магазина с тълпи бойни родители, баби, лели и чичовци, подготвени да се преборят с останалите клиенти за коледни дарове на своите питомци.

Извиха се невиждани опашки, които единствено най-запалените шопинг фанатици бяха в положение да изчакат търпеливо. Най-много тази година се харчеха куклите в жанр фешън икона на цени от към 15 лв., барбитата русалки за към 25 лева и комплектите " Млад академик " за опити в домашни условия.

Стотици клиенти натъпкаха кошниците догоре освен с всевъзможни лего конструктори, пъзели и интерактивни играчки, само че и с дрешки и аксесоари за дребните. Някои бяха нарамили даже бебешки кошари, столчета за хранене и проходилки на промоция.

По-слабо бе стълпотворението в " Хиполенд " на Главната, където понижението бе 25%.

Втора година детските магазини под тепетата афишират пониженията си седмица преди формалния Черен петък. Промоциите се радват на голяма известност измежду пловдивчани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР