Истинска гадост! Драмата с пенсията не подмина и Руси Русев!

...
Истинска гадост! Драмата с пенсията не подмина и Руси Русев!
Коментари Харесай

Драма с пенсията на фолклегендата Руси Русев

Истинска гнусота! Драмата с пенсията не подмина и Руси Русев! Подобно на доста други негови сътрудници, част от документите на артиста ги е хванала " неналичието " и уреждането на почтена пенсия е истински пъкъл, научи HotArena.

Любимецът с микрофон споделя, че в процеса на събиране на нужните книжа се оказва, че никой не знае къде е стажът му от " Естрада Бургас ". Руси показва, че е бил неколкократно в Национален осигурителен институт, само че оттова пък го препратили да го дири в... Монтана и Враца!

" Аз имам стаж и в бюро " Естрада ", и в " Балкантурист ", в " Наркооп ". Не мога да събера нищо и напряко съм се отчаял. Н е знам по какъв начин може от бюро " Естрада Бургас " документите да са във Враца или Монтана. На някои сътрудници документите са изгорели, на други не се знае къде са, а това си е проблем, тъй като в този момент няма да се пенсионирам на 64 години, а би трябвало да се пенсионирам на 67 години ", споделя потресеният реализатор, представен от " България Днес ".

По думите му, в случай че събере стажа си, би трябвало да се пенсионира в края на тази година. В момента работи в читалище " Просвета " в Бургас, където образова деца на поп и рок пеене от две години. Въпреки драмите Руси Русев не си разрешава да увеси нос. " Щастлив съм, че към този момент 37 години имам семейство, възпитали сме и сме отгледали със брачната половинка ми две деца, изучили сме ги. Имаме положителни другари, това е доста значимо, щом сме здрави, значи всичко е наред. Лятото живеем в караванката в Крайморие, тук ни е хубаво, зимата се прибираме в Бургас ", умен е изпълнителят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР