Истинки магичен и наситен с адреналин момент преживяха Виктория и

...
Истинки магичен и наситен с адреналин момент преживяха Виктория и
Коментари Харесай

Да ти предложат брак 50 метра над земята: Вики каза Да на Явор в Един за друг

Истинки магичен и кондензиран с адреналин миг претърпяха Виктория и Явор в  " Един за различен ". По време на рисково тестване на над 50 метра височина над земята Явор реши да зададе съдбовния въпрос " Ще се омъжиш ли за мен? " на своята половинка. 

Виктория се просълзи от неспокойствие и сподели „ Да “ на Явор , който събра смелостта да сбъдне фантазията на своята годеница по този нетрадиционен метод - на голяма, висяща във въздуха платформа над вода.

 един за различен NOVA

Изпитанието тества страховете на Вики, която макар огромната височина съвсем се оправи със задачата, преди да изгуби баланс на самия край. Въпреки че двойката не съумя да се оправи с тестването, двамата получиха скъпа премия – заричане за дълъг и благополучен взаимен живот.

" Представях си го доста по-обикновено. Това беше галактическо. Не съм си представяла по-добър метод да предложиш брак на някого. " – сподели разчувстваната Вики след края на тестването. 

Единственото, за което Явор съжалява, е, че не е предложил брак на обичаната си по-рано. 

 един за различен NOVA

Тя е някогашна адреналинка в " Господари на ефира ", а той е бил участник в риалитито " Survivor: Камбоджа ". В момента Вики има собствен личен салон за хубост, а Явор работи като кондиционен треньор.

Двойката влезе в предаването със поръчка да даде втори късмет на връзката си. След като се постанова да преглътне неналичието на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за нежната половинка прелива след нежеланието му за второ дете и тя взема решение да приключи връзките им. Следва разлъка от половин година, само че двамата намират още веднъж пътя един към различен и влизат в „ Един за различен “, с цел да се преоткрият и затвърдят любовта си.

 един за различен NOVA

" Като млади гаджета сме, а 10 години сме дружно и имаме дете на 6, което ще стане на 7 след един месец " – сподели Вики след рисковото предложение за брак.

Вики и Явор имат момиченце, което се споделя Карина. След сантименталното предложение на Явор тя незабавно се замисли каква ще е реакцията на щерка им, когато научи, че мама и тати ще вдигнат сватба. Бившата адреналинка показа, че дребната Кари към този момент няколко пъти я е питала по кое време мама ще става булка и ще се зарадва доста на хубавата вест за годежа. 

Вижте сантименталното предложение за брак на Явор във видеото.
 Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от
Кой ще бъде огромният победител? Грандиозният край в сезон 4 на най-романтичното предаване „ Един за различен “ гледайте на следващия ден вечер - 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР