Истините, в случая с износа на оръжия, са две -

...
Истините, в случая с износа на оръжия, са две -
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Нинова и ПП виждат изтъняващия си мандат, но е време да кажат истината на българите

Истините, в тази ситуация с износа на оръжия, са две - тази на обединението и Нинова и нашата. Но доказателствата са на наша страна. Това съобщи водачът на МГЕРБ Георг Георгиев пред Българска национална телевизия във връзка разкритията за експорт на оръжия от българска страна за Украйна. Припомняме, че консенсус в обединението по въпроса още няма.

Една от фирмите е построила стабилен бизнес с заводи в България, Румъния и т.н С 400 млн. лева се е нараснал износа. Товарителниците с оръжия пътуват на 100 км от украинската граница. Обосновката ни е, че имаме позволение за експорт от страна на министър Корнелия Нинова и самостоятелните решения за колета, сподели още той, представен от novini.bg.

ГЕРБ-СДС сме най-силно затъпени за военната помощ за Украйна, само че желаеме те да спрат с лицемерието. Помощта за Украйна би трябвало да продължи, само че ръководството не е на тази висота сега. Нинова и Политическа партия виждат изтъняващия си мандат, само че е време да кажат истината на българите, разяснява Георгиев.

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Вчера Кирил Петков разгласи сметка за помощ на Украйна, която се оказа в Нигерия. Трябваше украинското посолство да ги поправя, разкри водачът на МГЕРБ.

Хората имат единствено заплатата си, а кабинета насъбраните пари в офшорките си, добави някогашният народен представител.

Правителството се смъква единствено. Правителството би трябвало да остане до тогава, докато и последният гласуващ се убеди в некомпетентността им.

Лена Бориславова написа, че съдружните сътрудници се държат като в детската градина, аз бих определил цялото им държание като зоологическа градина, приключи Георг Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР