Истината защо Денков няма да ходи в САЩ е друга…

...
Истината защо Денков няма да ходи в САЩ е друга…
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Истината защо Денков няма да ходи в САЩ е друга… Питайте Питайте Кирчо кретена…

Истината за какво Денков няма да върви в Съединени американски щати е друга… Защо не заплатиха на някой да се увие с един чаршав и да създадат значима среща в министерски съвет сред вложител от арабския свят с Денков! Аз ли да ви изучавам? Питайте Кирчо кретена… Това поучава анализаторът и тв водещ Страхил Ангелов в собствен пост, отдаден на отводът на премиера да посети Съединени американски щати.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
Денков няма да пътува до Съединени американски щати! Ексукрзията с държавния аероплан се провали. Т.нар. „ ротационен министър председател на България “ изнемощял от делегацията. Имал друга доста значима работа. Истината е, че Денков доста искаше да отиде, с цел да получи някоя и друга обелка от бонбон, само че заради тотална липса на интерс към продъненото му държавно управление и към него самия, самопровъзгласилият учен няма при кого да отиде. С две думи никой не го чака в Съединени американски щати и Денков няма да пътува натам. Защо не заплатиха на някой да се увие с един чаршав и да създадат значима среща в министерски съвет сред вложител от арабския свят с Денков! Аз ли да ви изучавам? Питайте Кирчо кретена, той ще запита бай Спас и оня ще му продиктува да си запише в тефтерчето по какъв начин тъкмо се мами!
Истината за какво Денков няма да върви в Съединени американски щати е друга…

 

 

Интересен коментар има под поста на Ангелов:

 

Всъщност напълно си прозира това какъв брой са към този момент подвластни от Банкянския болт в Сглобката! Само преди дни ги подлага на критика за планувания карнавал до Щатите и бавно омекнаха небрежно,като пазвата на КакаЦона! От ходенето до Съединени американски щати няма по основно събитие, само че внезапно Найо или Лена измислиха “по необходимо посещаване “! Няма по належащи визити от тези да се отиде при Господарите, в случай че не са били го измислили преди този момент! А и какво щяха да отразят, в случай че бяха ги приели от личния състав на някой вашингтонски хотел! Виж Банкянския ни политик какъв брой доста еходил и се е снимал до „ Камината “!

 

Още разбори четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР