Истината за шефа на ДАИ - Хасково излезе наяве. В

...
Истината за шефа на ДАИ - Хасково излезе наяве. В
Коментари Харесай

Полузаконни транспортни фирми организираха медийна кампания срещу шефа на ДАИ - Хасково

Истината за шефа на ДАИ - Хасково излезе нескрито. В дъното на масираната медийна офанзива против Антон Ставрев стоят няколко транспортни компании от района на Стара Загора, които от дълго време работят против разпоредбите, като постоянно претрупват своите камиони, а самите юридически лица в никакъв случай не се били подлагани на съществени инспекции. Това са главно транспортни компании, които се занимават с транспорта на варовик за Топлоелектрическа централа " Марица Изток " 2.
Оказва се, че макар късия интервал през който Ставрев оглавява ДАИ – Стара Загора той е трансформирал цялостния образ на институцията в региона, а резултатите от административно наказателната активност на отдела се е нараснала двойно.

Фирми превозвачи настояват, че точно Ставрев е точното оръжие за прекратяване на корупционни практики. Именно и по тази причина той си навличал проблеми със мощните в сектора, както и на няколко някогашни чиновници на регионалните дирекции.

Враговете на Антон Ставрев съзнателно организирали отрицателна медийна акция против него най към този момент поради самодейността му за решение на нетърпими проблеми на общините в района, свързвани с нерегламентирани транспорти, транспортни схеми, даже и екология. За малко време той съумял да реши и неболели проблеми на образователни центрове, свързани с активността която извършват.

Административният опит и професионалните качества на Ставрев, довели до решението му да се намеси при преобразяването и подобряването на имиджа на отдела.

Тактиката която пробвала ИААА, за първи път давала резултат, друг от този за който „ ДАИ “ е нарицателно. Насоките били: ясни правила, антикорупционни процедури, квалифициране на личния състав, фокус върху клиента, в помощ на компании при съблюдаване на законодателството.

„ Точно подобен човек би трябвало! ", разяснява транспортьор съгласно който Ставрев ясно е посочил на всички компании, че разпоредбите са идентични за всички и те би трябвало да се спазвани, написа slife.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР