Истината рано или късно излиза наяве. Единственото, за което се

...
Истината рано или късно излиза наяве. Единственото, за което се
Коментари Харесай

Томислав Дончев за снимките с кюлчетата: Рано или късно всички лъжи и клевети биват опровергани. Надявам се това да е само началото

" Истината рано или късно става ясно. Единственото, за което се двоумя е дали истината е излязла рано или късно. Очаквам всички неистини и клюки в последните две години колкото може по-скоро да бъдат разобличени “.

Така зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев разяснява новината от Европарламента, че фотосите на някогашния министър председател Бойко Борисов с кюлчета и пачки евро са манипулирани.

" Тъй като безпомощността на другите политически сили не успяваха да ни победят в почтена политическа конкуренция. Ползваха други способи. Рано или късно всички неистини и клюки биват опровергани. Надявам се това да е единствено началото ", добави Дончев.

Говорителят на основния прокурор Сийка Милева съобщи, че става въпрос за служебна връзка сред българската и европейската прокуратурата и няма да я разяснява.

" Оказа се също по този начин, че по време на разпитите със чиновници в резиденцията те в никакъв случай не са виждали сходни обекти и че самите данни в фотосите навеждат на мисълта, че те са направени в порядъка на година и половина, само че проучванията на специалистите демонстрират, че обектите в фотосите не са помръднали тази година и половина, та заключението, което направи господин Здеховски е, че самите фотоси и видеото са били манипулирани за да наведат на дадени заключения, въпреки те в тази ситуация да не са годни “, сподели българският евродепутат Андрей Ковачев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР