Истината пращала ли е в насипно състояние своите изтребители Су-25

...
Истината пращала ли е в насипно състояние своите изтребители Су-25
Коментари Харесай

Истината за българските Су-25 лъсва на 1 юни

Истината пращала ли е в насипно положение своите изтребители Су-25 България на Полша за превоз до Украйна за поддръжка на защитата на Володимир Зеленски ще стана ясна не от кое място да е, а от празника на Военновъздушните сили, проведен за Деня на детето в трите авиобази на армията. Освен деца, там се чака да участват и локалните публицисти, които ще могат да преброят безусловно машините - и на въоръжение, и пратени в запаса.

Отворените порти са планувани от 10,00 часа в Долна Митрополия, Враждебна и от 09,30 часа в 22 авиобаза Безмер, таман откъдето се подвигат най-вече Су-25.

Че 14 наши щурмовици са били разкостени на части и пратени с товарни самолети за Украйна взриви мрежите от информация на полско издание. Днес обаче министърът на защитата Драгомир Заков изрично отхвърли данните и съобщи, че изказванието съставлява чиста хибридка, най-вероятно " спусната " от Москва.

Специалисти от военната авиация към този момент разискват проблема с подигравка и настояват, че да изпратим 14 машини на Украйна би могло да се случи само, в случай че най-малко половината от тях бъдат взети от авиомузея в Крумово.

Така на 1 юни и жителите, и представителите на средствата за всеобща информация ще могат да видят дали на процедура от " Безмер " липсват самолети поради отворения неподвижен показ, обещан от Военновъздушни сили.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР