Истината най-накрая застигна Никълъс Роси, когато беше открит да живее

...
Истината най-накрая застигна Никълъс Роси, когато беше открит да живее
Коментари Харесай

Ужасяващите „последни“ 10 думи на Никълъс Роси преди да фалшифицира собствената си смърт, за да избяга от затвора

Истината най-сетне застигна Никълъс Роси, когато беше открит да живее в Шотландия под псевдоним, откакто фалшифицира личната си гибел.

Издирван по отношение на обвинявания в обезчестяване, американецът отиде до крайности, с цел да се опита да избяга от процеса, само че от този момент беше екстрадиран в Съединени американски щати през януари. Още от възможния му арест през декември 2021 година в болница в Глазгоу, където се лекуваше от ковид, Роси се бори против завръщането му.

Той неведнъж се появява в съда — и в няколко телевизионни изявленията — в инвалидна количка, употребявайки кислородна маска и говорейки с английски акцент. Както преглежда документалният филм на Channel 4 Imposter: The Man Who Came Back from the Dead, той настоя, че вместо това е ирландско сираче на име Артър Найт, който в никакъв случай не е стъпвал на американска земя.

Но арбитър Норман Макфадиен от Единбург Шерифският съд преди този момент отхвърли изказванията на беглеца за сбъркана идентичност като „ неправдоподобни “ и „ фантастични “, сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР