Истината лъсна! Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартен не

...
Истината лъсна! Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартен не
Коментари Харесай

Истината лъсна! Бившата на Кевин Костнър избяга на Хаваите с най-добрия му приятел

Истината лъсна! Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартен не е единствено поради отсъствията на артиста. Преди ден брюнетката беше хваната да разпуска на хавайски плаж в компанията на Джош Конър — непосредствен другар на фамилията. 

 


Най-невероятното е, че Кристин единствено допреди няколко седмици твърдеше, че е напуснала Костнър, защото брачният партньор й нямал време за фамилията. А в този момент внезапно се оказа в компанията на най-близкия му другар.


За Конър се знае, че е сътрудник, финансист и извънредно богат бизнесмен. От много години той живее покрай дома на семейство Костнър и е непосредствен другар с Кевин и брачната половинка му. Кристин, която има три деца от артиста и работи като дизайнер на чанти, очевидно много постоянно се е оплакала от мъжа си, преди да се събере с Конър.


Наскоро стана ясно, че Кристин е отказвала да напусне и фамилният им дом, до момента в който не бъде обезщетена.  В последна сметка артистът се съгласи да заплаща месечна прехрана от 130 000 $ за всяко от децата си, с цел да получи жилището и  право на бракоразвод.


Приятели на Кристин твърдяха, че тя е поискала да се постави завършек на брака им, откакто брачният партньор й не е извършил молбата й, да си вземе дълга отмора и да прекарва повече време вкъщи. Вместо това се втурнал да снима сериала " Йелоустоун " и зарязал фамилията си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР