Истината и правият път са посочвали единици, масата е вървяла

...
Истината и правият път са посочвали единици, масата е вървяла
Коментари Харесай

Горан Благоев: Будителството е достояние за всеки, който отстоява истината и справедливостта |

Истината и правият път са посочвали единици, масата е вървяла към урвата, имената и делата на тези единиците се помнят, само че това се случва с образована нация. Това съобщи претендентът за президент на Национално обединяване на десницата Горан Благоев пред Българска национална телевизия.

Горан Благоев е подготвил апел във връзка 1 ноември – Ден на националните будители. В неделния ден той ще обиколи всички централни улици в София и ще го раздаде.

„ В този апел се споделя, че ние родителите възпитаваме бъдещите будители. Всеки може да бъде водач, тъй като будителството е притежание за всеки, който отстоява истината и справедливостта “.

„ Будителството го има и през днешния ден. Трябва да се обединим към своите духовни водачи, тъй като в доста връзки не ги чуваме. Това са и учителите, и музейните служащи – една от най-онеправданите категории сега са точно – те. За страдание музейните служащи са прекомерно малко като електорално въздействие по тази причина никой не им обръща внимание. Хора с мизерни заплати опазват българската памет. Това не трябва да се случва “, безапелационен е претендентът за президент на Национално обединяване на десницата.

По думите на Благоев би трябвало да има повече пари за просвета.

„ Излиза, че страната оказва помощ и дотира единствено най-кресливите сектори, тези от които явно зависи нечий избор и влизане в Народното събрание “, споделя наблюденията си той.

По думите му би трябвало да мислим за всички хора, които основават стопанската система на Българи: " Има доста други, които не излизат на улицата и не стачкуват. В последна сметка бизнесът е конкуренция. Ако ти в едно тестване не можеш да излезеш и да изплуваш не ставаш за предприемач “.

„ Поисках да изляза с послание за 1 ноември като претендент за президент към българите, тъй като ние доста постоянно робуваме на чуждопоклонство. Трябва да отстояваме нашите полезности и идеали. Нашите идеали са посочили, че когато сме сплотени, когато имаме вяра на престижите си, следваме интелигенцията си може да реализираме всичко, тъй като българинът в болшинството си не харесва учения, интелигентния човек- това е огромният проблем “, добави претендентът за президент.

Според него българинът би трябвало да се доверява на този, който е малко по-учен от другия, на този който е прочел вагони книги. " Отговорността и зрелостта на българския политически хайлайф след 14 ноември е да сътвори едно работещо държавно управление “, сподели в умозаключение Горан Благоев.

Избори 2021!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР