Истината, Христо, е бавна гемия… В този живот често се

...
Истината, Христо, е бавна гемия… В този живот често се
Коментари Харесай

Васил Петев: Истината, Христо, е бавна гемия..

Истината, Христо, е мудна гемия… В този живот постоянно се случва по този начин, че до момента в който истината дойде на мястото на срещата, лъжата от дълго време е там.

Преди дни една нагла до престъпност чужденка си разреши да упрекна огромния български артист Христо Шопов в опит за ликвидиране. Вносната кифла на междинна възраст не се посвени обществено да заяви, че Шопов я бил заплашвал с револвер и гибел.

Христо Шопов в ареста

Вследствие на всичко това артистът Христо Шопов лежа 3 дни в ареста, до момента в който кифлата с разумно име Патриция най-сетне взе, че си призна, че револверът не бил револвер, а връзка с ключове.Стана ясно още, че Патриция карала “Ламборгини ”, с което пък постоянно запушвала в искрено нарушаване гаража на артиста.Това до тук е историята.

И обстоятелствата, известни по нея.

Но не за това са актуалните думи. А за обществената реакция след въпросната преживелица.Първична, зла, неинформирана, прибързана, комплексарска, евтина и жалка реакция, която безпроблемно и за нула време разгласи Шопов за евентуален палач, давайки голям заем на доверие на никому незнайната Патриция.

И по какъв начин няма да е по този начин, като през днешния ден Патриция идеално пасва на модерния профил за жертва у нас – жена, а от горната страна на това и чужденка!Обзалагам се, че в случай че Патриция бе украинка, Тагарев персонално щеше да помоли Сарафов да екстрадираме Христо Шопов в Алабама, с цел да го изгорим показно на локалния електрически стол.

Лена пък щеше да си постави фотография с je suis Pati, а Киро щеше да й предложи българско поданство, до момента в който й опипва парапета.

Росен Желязков най-вероятно щеше да замине на публично посещаване в родината й, с цел да се извини обществено на президента й, до момента в който Денков пък щеше да упрекна Путин за съществуването на сходни “деградета ” като Шопов в културния живот на европейската демократична общественост.

Шегата на страна, но в действителност не мога да схвана, тъй като толкоз елементарно си предаваме хората ние – българите? Защото толкоз обичаме да лижем непознати задници? Тагарев е явен – на него езикът му е неравен, но ние – за какво?Интелектуалците най-вероятно незабавно ще отсекат, че повода за това държание се крие в турското иго. Докато Бербатов пък ще изясни обстановката с проблема „ Боби Михайлов ”.

Все отново, да попитам вас: Защо?

Защо постоянно сме подготвени единствено в границите на няколко секунди да изхвърлим на бунището нашето огромно момче Христо, заменяйки го сляпо с ботоксовите изказвания на една шаврантия с “Ламборгини ”?

Без доказателства, без време, единствено с комплекси и прибързаност… Защо?Не знам, само че знам, че е обидно.

И за Шопов, и за вас.„ Какво е истината ”, попита Пилат Понтийски Христос във кино лентата „ Страстите Христови ”.
„ Искат да те убия, за какво, какво толкоз си направил? ”Даааа, какво си направил, Христо? Кажи им! Ти най-малко към този момент би трябвало да знаеш, че хората имат потребност от кръв, до момента в който истината най-сетне въпреки всичко дойде. На мястото на срещата.

Източник: MediaMall
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР