Истината е някъде там. Хиляди документи от ЦРУ за неидентифицирани

...
Истината е някъде там. Хиляди документи от ЦРУ за неидентифицирани
Коментари Харесай

Сензация: ЦРУ отвори Черният трезор с документи за НЛО, вижте ги сега!

Истината е някъде там. Хиляди документи от Централно разузнавателно управление на САЩ за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) бяха оповестени. Според разследващата организация това са всичките техни записи за НЛО.

Според специалисти няма метод да се удостовери напълно това. Все отново са разкрити близо 2700 страници.

Документите са налични в Black Vault, онлайн списък от декласифицирани държавни документи. Това стана допустимо, откакто създателят на уеб страницата Джон Гриневалд - младши закупи CD-ROM, който Централно разузнавателно управление на САЩ направи с документите си за НЛО.

Така в очакване на формалния отчет на държавното управление по отношение на НЛО, който ще бъде оповестен след по-малко от месец, с помощта на законопроекта за омнибус, провокиран от COVID-19, .
Black Vault (Черният трезор) пусна списък с документи за евакуиране, цялостен с PDF файлове, съдържащи документите на Централно разузнавателно управление на САЩ за неидентифицирани въздушни явления (UAP) - пожеланият от държавното управление термин. Някои от отчетите датират от 80-те години на предишния век и съгласно създателя на уеб страницата Джон Гринуолд шпионската организация твърди, че това са всичките й документи за UAP, написа.

Според Гринуолд за приемане на PDF файловете са били нужни към 10 000 отчета на Закона за независимост на информацията (FOIA), а процесът е бил трудно дълъг. Наложило се е той да сканира документите на ръка.

"Преди към 20 години започнах да се боря, с цел да получа спомагателни записи за НЛО, оповестени от Централно разузнавателно управление на САЩ ", споделя Гринуолд пред VICE. "Беше като изваждане на зъби! Когато реализирах задачата си получих огромна кутия от няколко хиляди страници и трябваше да ги сканирам една по една.

Според блог, който оповестява за публикуването на архива, Централно разузнавателно управление на САЩ основава CD-ROM стая, съдържаща към този момент оповестени записи. За да се подсигурява, че Black Vault разполага с допустимо най-пълната документи от Централно разузнавателно управление на САЩ, той закупува този CD-ROM в средата на 2020 година

Блогът Black Vault отбелязва, че Централно разузнавателно управление на САЩ е удостоверило, че това са всичките им документи по отношение на НЛО, само че съвсем няма метод да се ревизира дали не крият други данни.

"Изследователите и любопитните мозъци избират простотата и достъпността, когато преглеждат купища от данни като тези ", споделя Гринуолд. "ЦРУ затрудни необикновено доста потреблението на техните записи по рационален метод.

Те оферират формат, който е доста стар и значително неизползваеми текстови формати. Според мен този стар формат доста затруднява хората да виждат документите и да ги употребяват за всевъзможни проучвателен цели. "

Според Гринуолд документите са били изтеглени хиляди пъти единствено през първите 24 часа от стартирането им. От спор на босненски дезертьор с хипотетично извънземно, до мистериозни среднощни детонации в дребен съветски град, отчетите несъмнено водят читателите на дива разходка. Някои от документите са ясни, до момента в който други са съвсем неразгадаеми.

Един от най-интересните документи, съгласно Гринуолд, включва помощник-заместник-директор по науката и технологиите, който ръчно доставя някаква информация за НЛО през 70-те години.

Първата информация за НЛО, която ще бъде разкрита според законите на FOIA, се появи през 70-те и началото на 80-те години. След това Гринуолд изяснява, че е извънредно мъчно да се получи информация от държавното управление по отношение на извънземни феномени.

"Открито и просто, обществеността има право да знае! ", безапелационен е Гринуолд. "Когато започнах да проучвам НЛО преди близо 25 години, на 15-годишна възраст, знаех, че има нещо в тази тематика. Не поради интернет измамите.

Обещавам, че това беше умопомрачителна информация. С документите от Централно разузнавателно управление на САЩ усещам, че реализирам това, което съм си сложил за цел - елементарен достъп до значими материали, с цел да могат хората сами да решат какво се случва. "

Централно разузнавателно управление на САЩ не отговори на искане за коментар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР