Истината е, че всички тези неща са приченени от самите

...
Истината е, че всички тези неща са приченени от самите
Коментари Харесай

Как Да Овладеем И Увеличим Силата На Мисълта Си И Как Да Използваме Позитивното Мислене Успешно

Истината е, че всички тези неща са приченени от самите нас. Ние сме в основата на всичко което ни се случва. Ние и Мислите, които поражда нашето схващане.

И дано преди да продължа с тази много-много значима тематика да споделя нещо с вас, които чете това в този момент. НИЕ не можем да предприемем нито едно деяние в живота си, в случай че преди този момент не сме имали мисъл или възприятие, което да задвижи съответното деяние (проявление).

Нашите мисли и усеща основават това, което назоваваме наш живот или наша действителност. Точно заради тази причина тематиката за Мислите е от значително значение за нас, за нашето бъдеще като същества и за наследството, което оставяме на нашите деца.

Нака променим себе си и еволюираме по-бързо, като променим метода по който мислим!

Какво Представлява Мисълта, Как Работи И Какво Може Тя?

Мисълта е мощ, както каквито са гравитацията, привличането и отблъскването. Нека първо поясним първо какво значи невронна връзка. Невроните са мозъчните кафези, които са способни да генерират електрически подтик. Когато този електрически подтик нарасне в дадена клетка, той прескача към прилежащия неврон а двата се допират посредством окончанията си, наречени аксони.

Електрическият ток, който протича сред невроните, в действителност съставлява мисълта. Когато една мисъл тече по утъпкан път, т.е. доста постоянно ни минава през мозъка, аксоните са съвсем допрени и се желае напълно малко електрическо напрежение, с цел да прескочи тя от единия неврон в другия. Което значи, че има нервни пътища, които са доста по “утъпкани ”, и надлежно мисли, които непрестанно са в главите ни, без значение дали го осъзнаваме, или не.

Един от моите обичани ментори е Джон Кехоу. Ето фрагмент от книгата му “Успехът и Парите ”:



“Цялата физическа действителност се състои от трептения на силата. Мислите ни също са трептения, състоящи се от същата енергийна субстанция. Мисли, повтарящи се с възприятие и страст, последователно се запечатват в подсъзнанието ни.

Щом това се случи един път, мислите ни изкристализират в убеждения и стартират да вибрират в нас, привличайки от заобикалящата ни мрежа от действителности хора, условия и събития, които подхождат на това, което е вътре в нас …

Мислите са главните витални сили, формиращи нашето настояще и определящи това, което ще се случи в бъдеще. Казано по-простичко, мислите са единственият и най-съществен фактор в живота ни, върху който имаме цялостен надзор. ”

В друга книга на Джон Кехоу “Подсъзнанието Може Всичко ” четем:

“През 1979 година Робърт Джан, декан на школата за механически и приложни науки на Пристънския университет, създал стратегия за проучване на ролята на съзнанието при основаване на материалната реалност.

Провеждайки хиляди опити, Джан и неговите сътрудници разгласили своите открития, заявявайки, че към този момент има недвусмислено доказателство, показващо, че мислите могат непосредствено да въздействат и въздействат върху материалната реалност.

Съзнанието твори действителността, а ние творим съзнанието си. ”

В своите книги Джон Кехоу ни учи по какъв начин да владеем изумителната мощ на мисълта и по този метод да творим живота си. Важно e да осъзнаем, че единственото, което ни пречи да реализираме това, което желаеме, са нашите мисли. Но мисълта може се промени, а променим ли мисълта, променяме всичко – цялата наша действителност.

… и още:

“Единственото, което ни пречи и не ни разрешава да постигнеме триумф, са нашите мисли. Малко старания и процедура и ние ще се научиме да управлявате своите мисли ида създавате определения от нас вид схващане.

Действителността ни ще се промени единствено откакто развиеме нов вид схващане. Действителността, в която живееме постоянно ще се основава от нас самите – от нашите мисли. ” Джон Кехоу

А Какво Казва Учителя Петър Дънов За Силата На Мисълта?



Откъде ли идва мисълта? Кой ни дава тази мощна мощ в ръцете и най-много за какво? Може би с цел да творим и да разширяваме Вселената. И дали мисълта се заражда в мозъка или мозъкът е единствено един правоприемник, който улавя мислите?

В книгата “Силата на мисълта ” Петър Дънов написа, че към момента не е открито къде тъкмо в мозъка се заражда мисълта. Аз считам, че мисълта не се ражда в мозъка, а просто се улавя от него. Той просто “превежда ” това, което усещаме, което е в нас. Просто “облича ” информацията, с цел да я осъзнаем.

А дали не улавя информация, която е отвън нас и според на нашата “настройка ” да улавяме разнообразни мисли? А дали когато променим своята сила, осцилация, започваме да улавяме други мисли, съответстващи на нея?

Какво Казва Ронда Бърн За Нашите Мисли Във Филмът " The Secret " - “Тайната ”?

 Не можем да не споменем тук и кино лентата " The SECRET " (Тайната) на Ронда Бърн. Тя ни разкрива по какъв начин с изумителната мощ на мисълта чрез закона за привличането можем да реализираме здраве, обич, благоденствие. Как можем да реализираме фантазиите си и това не е някаква магия, а е достижимо за всеки, който се научи Как и който предприеме дейности в тази посока.

“Доминиращата мисъл или цялостният нрав е магнит, а законът гласи, че сходствата се притеглят, затова методът на мислене ще притегли такива условия, каквито подхождат на същността му. ” Чарлз Ханел

“Квантовата механика и квантовата космология потвърждават, че в самото начало Вселената се е показала в резултат на мисъл и всичко към нас е просто сгъстена мисъл, разнообразни форми на мисълта, превърнати в материя. ” Д-р Джон Хейглин

Много учители през вековете са давали тази скъпа информация на хората. Тази информация участва в доста от старите книги. За силата на мисълта пишат и хиляди създатели и хора занимаващи се със съвремена просвета през днешния ден. В книжарниците има стотици книги по тематиката. В Youtube има хиляди видео клипове също. От както съществува интернет тези познания към този момент не са загадка. Те са притежание за всеки, който избере да “отвори очите ” си.

И все пак това, макар всички научни доказателства и мъдростта достигнала през вековете от нашите предшественици, множеството от нас в по този начин наречения “западен свят ” към момента не могат да схванат и повярват в това. Колко Жалко е Това?

Как Да Развием, Контролираме И Използваме Силата На Мисълта Си?



Цялото създание е родено от мисъл. Мисълта е сила. Човешката мисъл е толкоз могъща, че се материализира в етера. Всичко, което съществува на равнището на материалното и е доловимо за сетивата, преди този момент е било образувано като умствен облик в съзнанието на своя основател.

За да създадеш нещо, е належащо да го извикаш за живот с мисълта си. Разбира се, доста мъчно е мисълта да бъде доведена дотам на нейното управление, че да построява единствено тези облици, които желаем, и никакви други.

Да контролираш Мисълта, ще рече да задържаш в мозъка си единствено това, което желаеш да има в него като хрумвания и облици. Следователно, в случай че не желаеме да използуваме мозъка си, можем по избор да спрем да мислим.

Повечето хора обаче имат да извървят още дълъг път, преди да доближат това равнище, и да изпълват мозъка си само с това, което те самите желаят. Ако мислим положително, то позитивната ни позиция ще се отрази в позитивния опит, който ще получим. И по този начин ще бъде до момента в който не се сблъскаме с следващия си витален урок. Но от избора ни зависи по какъв начин ще възприемем този урок – мъчително или не.

Всички събития провокират прекарвания или страсти в сходство с усещанията ни. Живеем в дуален свят, по тази причина и всяка витална обстановка има два аспекта. Можем да управляваме прочувствените си реакции, решавайки по какъв начин да възприемем или по какъв начин да мислим за събитията.

Започваме да осъзнаваме, че би трябвало да се научим на дисциплинираност, да бъдем бдителни във връзка с всяка наша мисъл. Също би трябвало да се запитаме за основата на убежденията си, навиците си, мислителните си настройки и шаблони, а също и за реакциите си.

Ако процъфтяваме на всички равнища, то значи, че сме овладели мозъка си и неговата дарба да твори. Ако към момента се усещаме притиснати и изпитваме недостиг от нещо, то тогава би трябвало подробно да разгледаме мисле-формите си.

Позитивната мисъл, която идва след отрицателната обезврежда енергийното поле и назад. Затова, в случай че видим отрицателна мисъл, би трябвало незабавно да пуснем положителни мисли и ще забележим по какъв начин се трансформира действителността ни.

В началото контролът на мозъка и отговорността за всяка мисъл, дума и деяние изискват доста повече сила и старания, в сравнение с признатия “манталитет на жертвата ” , когато упрекваме целия свят и другите хора за нашите проблеми и тъга. Но с времето с помощта на самодисциплината и процеса на знание ще се превърнем от възпитаник в занаятчия и ще жънем плодовете на напъните си. А качеството на живота ни съществено ще се промени към положително.

Творческият Процес – Как Да Използваме Силата На Мисълта Си?

Творческият развой стартира с една-едничка мисъл. Например желаете да имате дребен бял джак ръсел териер (порода куче). Идеята се оформя в съзнанието ви, харесва ви чувството, когато видите това очарователно творение. Идеята или мисълта е като шаблон за отливане.

Тъй като се чувствате добре, мисълта ви постоянно се връща към това чувство и подава сила на визията ви за съответното нещо (в този образец – куче). Силата на мисълта концентрира вниманието ви и насочва силата, тъй че да запълни калъпа, като по този метод концепцията ви става все по-осезаема.

Ако това продължи, визията ви ще събере толкоз доста сила, че дребното сладко куче ще се появи като проявяване в царството на чистата сила и физически ще стартира да си проправя път към вас.

Аз персонално изживявам това във вътрешния си свят. И се случва по този начин, че съвсем всякога когато съм на разходка, виждам някъде по парковете или улиците тази порода кучета, която доста одобрявам. Мислите ми и прелестните усещания/чувства, задействат този толкоз сложен за схващане от множеството хора закон за привличането.

Единствената причина тъкмо в този момент, когато пиша това да нямам свое джак ръсел териерче, е че в визията ми си играя с него на огромен двор, а все още към момента не владея подобен във външния свят. Но “работя ” по-въпроса във вътрешния ми свят.

По този метод препречвам краткотрайно реализирането на личното си предпочитание. Но съм на тази периодичност и тъкмо по тази причина “вселената ” постоянно ми дава верният отклик, като ми припомня за личното ми предпочитание, показвайки го постоянно във външната ми действителност.

Сигурно горните 3 параграфа ще се сторят странни и неразбираеми за някои читатели, само че това е метода по който работи закона за привличането. Разбира се изисква се първо интелектуално схващане, след това процедура, неизменност и религия. И най-после нещата си “идват на мястото ”.

Това е занимателната част, що се отнася до позитивните образци.

От другата страна на креативния развой също неумишлено използваме качествата на мозъка си за неща, които не желаем и от които се опасяваме. Отново насочваме вниманието си, предизвиквайки тъкмо това, което не желаеме. Ако има нещо, което ви тревожи и непрестанно мислите за него, по този метод вие непосредствено го призовавате да се случи.

Така че, в случай че желаете да намалите отрицателните прояви в живота си, обърнете внимание кое е това негативно нещо, върху което насочвате силата си и ви носи отрицателни страсти. Щом забележите, че това се случва, не се съпротивлявайте на възприятията си, само че и не потъвайте в тях. Позволете им да се проявят и да изчезнат. Не ги задържайте, тъй като по този начин се блокирате и нямате късмет да деянията създателя във вас в позитивна посока.

Когато сте наясно с тях и ги приемате, без възмущение, негативните чувства ще стартират да се разсейват и скоро ще изчезнат от единствено себе си. В началото ще е мъчно, само че е изцяло постижимо.

Каква Е Силата На Позитивното Мислене?

Положителното мислене е извънредно мощна мощ, която ще Ви помогне да постигате набелязаните цели. То е табиет на мозъка, който е подбуден от:

1. Отношението с което подхождате към нещата в живота и по какъв начин виждате света.
2. Вярата в себе си.
3. В уменията ви.
4. В качествата ви.
5. В възприятията ви.

Дори вярата единствено в едно нещо може да се трансформира в мощен източник на положително мислене.

Ето някои насоки по какъв начин да създадете и развивате навика на позитивно мислене в себе си. Просто спазвайте правилата изброени по-долу. Ако е нужно препрочитайте ги, до момента в който станат част от Вашето Подсъзнание. Дори да не ги спазвате всичките, а единствено един от тях, това отново ще Ви помогне да мислите по-позитивно и да си осигурите благополучие.

1. Фокусирайте се върху това, което желаете да бъдете, това което желаете да постигнете и по какъв начин бихте желали да изглеждате в даден предстоящ миг (няма значение дали е след 3 месеца, 1 година, 5, 10 или 20 години).

2. Вярвайте в способността да постигате задачите и фантазиите си. Повярвайте в силата на позитивното разбиране. Оставете се то да насочва Вашето подсъзнание.
3. Отнасяйте се с чест, уважавайте, оценявайте и се насладете изцяло на това, което имате. Изразявайте признателност за това, което Ви е към този момент обещано.
4. Действайте по този начин, като че ли към този момент имате нещата, към които се стремите, изразявайки признателност към действителността, която се демонстрира посредством Вашите позитивни мисли, дейности и усеща.
5. Увеличете възможностите си за триумф като комбинирате Вашите позитивни мисли с позитивна религия и позитивни дейности.
6. Оставете се на Вашето висше схващане да поеме и даде форма на Вашите мисли и вярвания. Останете съсредоточени, само че спокойни и позволете на висшето си схващане да направи всичко.
7. Стойте в сегашното. Това може Ви отнеме години, до момента в който го усвоите, само че е ключът къмпозитивното мислене. Ако мозъкът Ви не е съкрушен с мисли от Вашето минало, Вие можете деликатно да реагирате на спонтанните прояви на усеща на тревога и терзание, които се пробват да трансформират формата на Вашите мисли и дейности.
8. Медитацията ще Ви помогне да развиете позитивни утвърждения и други позитивни положения на мозъка като: вдъхновение, спонтанна наслада, безусловна обич, съчувствие, достойнство и други
9. Четете книги и публикации за позитивното мислене, до момента в който мозъкът Ви се извърши с ентусиазъм и мощни мисли.
10. Приемете се такива, какъвто сте абсолютно. За да си простите и да се откъснете от неуспехите си и минусите си ще изисква да полагате неимоверни старания в продължение на години и надълбоко да вникнете в същността на държанието си. Но напъните си костват.

В хиндуизма съществува добра процедура, наричана “сатсанг ” , което значи да запазиш обкръжението на добродушните хора. Идеята е, че Вашето подсъзнание се пречиства в наличието на позитивните трептения и възвишени мисли, генерирани от това обграждане.

Тази идея е използвана и в нашите връзки с другите хора. Винаги общувайте с хора, които мислят позитивно, които ги е грижа, които да се стремят да са постоянно потребни, да предизвикват, да въодушевяват, да са състрадателни! Работете за компании с обичаи в бизнеса и позитивен жанр на мислене и държание на водачите в тях! Или създайте свои лични такива.

Практикувайте потреблението на позитивни думи и изявления в връзката си с останалите хора. Особено във вашите ежедневни диалози и мемоари. Винаги има метод да се изразите позитивно, без значение от обстановката и събитията.

Прочетете някоя книга за силата на позитивното мислене. Ще отнеме години до момента в който се научите, само че премията под формата на здраве, чудесни взаимоотношения и триумф е обезпечена.

Каква Е Силата На Молитвата?

Молитвата съставлява фокусирана сила, заредена с мощна мощ. Когато се моли, човек обменя тази сила с тази на “Създателя ” и я вдъхва в желанията си.

Под Създател и Бог аз имам в поради Вселената и всички създатели в нея – самите нас.

Когато се молим, тази молитва е в мисловна форма. Енергията на молитвата умножава тази форма и колкото по-силно, и с колкото повече религия и отдаденост се насочва тя, толкоз по-бързо се материализира. Всъщност концепцията, че молитвата има присъща мощ, е доста публикувана. В Библията силата на молитвата е, в резюме казано, силата на Бога.

Той чува и дава отговор на молитвата. Това е по този начин заради няколко посочени аргумента:

Всемогъщият Бог може да направи всичко – няма нищо невероятно за Него (Лука 1:37).

Господ Бог чува молитвите на Неговите деца. Той ни приканва да се молим и дава обещание да слуша, когато го създадем.

Господ Бог Всемогъщият дава отговор на молитвата.

Господ Бог Всемогъщият самичък приканва Неговите люде да Му се молят. Всяка молитва към Бог би трябвало да бъде непрекъсната (Лука 18:1), с признателност (Филипяни 4:6), с религия (Яков 1:5), в рамките на Божията воля (Матей 6:10), за Божията популярност (Йоан 14:13-14) и от сърце, което е в верни връзки с Бога (Яков 5:16).

Силата на молитвата произлиза от всемогъщия, който чува нашите молебствия и им дава отговор. Молитвата ни свързва с него (с нас самите). Във всеки случай резултат ще има, без значение дали той ще е утвърждение или отвод на мечтаното от нас.

Самият акт на молитвата е доказателство за вярата ни и в смисъла на личното ни съществуване. Тя показва вярата ни в живота. Всеки, поел по пътя на духовността, развива почит към по-висшите сили. По този метод се учи да почита живота във всичките му проявления и да се отнася с респект към него.

А молитвата от своя страна е външен израз на възходящото внимание към себе си и към вселената.

Общуването с духа посредством молитва би трябвало да е всекидневно. За да се усили връзката, всеки ден би трябвало да се отделя време за него. Започва се с къси молебствия, които последователно се усилват – по 10 мин на ден.

Добре е определеният час за молитва да е еднакъв всеки ден. В молитвата се благодари за всичко, даже за несбъдналите се стремежи. И помнете, че молитвата е сила и следва вселенските закони.

Как Работи Силата На Мисълта И Какво Може Тя?



Съзнанието ни и мислите, с които избираме да го запълним са необикновено мощни . Силата на мисълта може да ви избави от бедността, отваряйки пътя ви към изобилието. Може да усъвършенства нездравословния ви метод на живот и да ви накара да се чувствате в действителност прелестно. В живота ви ще участва това, върху което се концентрирайте.

Чудили ли сте за какво някои хора като че ли имат всичко належащо, до момента в който вие сякаш се борите за всяко нещо и животът ви е по-труден?

Във Вселената съществуват закони, както този, че в случай че паднете от високо на земята, ще се ударите. Ако употребявате мисълта си, с цел да се фокусирате върху това, което в действителност желаете, то ще се случи.

Независимо дали мислите ви са позитивни или отрицателни, законът на привличането не се интересува от разликата сред тях. Ако сега сте изправени пред доста провокации в живота си и ви е мъчно, то евентуално е по този начин, тъй като прекарвате по-голямата част от времето си, съсредоточавайки се върху нещо, което не желаете.

Всеки има избор върху какво тъкмо да се концентрира. Ако вибрирате с позитивна сила и в главата ви се въртят прелестни мисли, то хората със същите трептения ще бъдат привлечени към вас. Ако прекарвате времето си, като фокусирате силата на мисълта върху финансовия разцвет, към който се стремите, то съзнанието ви на собствен ред ще бъде изпълнено с силата на благоденствието и мислите ви ще генерират триумф.

Преди да се го осъзнали, към този момент ще притегляте близките и ще можете да осъществите фантазиите си. Например, в случай че работите в областта на продажбите, тогава доста повече хора ще ви се доверяват и ще чувате тяхното “Да! ”, без да се борите за него. Нещата ви ще се получават с естествена лекост. Някои го назовават шанс, други положително стичане на събитията. Но ние с вас знаем, че повода се крие в силата на мисълта.

Подсъзнанието ще ви носи това, което му подсказвате. Мислите имат мощно въздействие в живота ни и в случай че в действителност повярвате в това, скоро ще започнете да усещате смяната. Ще видите по какъв начин пред вас се разкриват неподозирани благоприятни условия и хубави моменти и ще се питате по какъв начин по-рано не сте го осъзнали.

Всеки ден ставаме очевидци на чудесата на Вселената, без значение дали имаме сетивата да ги разпознаем. Те просто се случват. И са толкоз прелестни! Мисълта е способна да ви донесе всичко, стига да можете да го забележите, да си отворите очите към ежедневните дребни чудеса в близост.

Забелязали ли сте, че когато шофирате в града, от време на време на косъм се разминавате от произшествия. Причината е, че силата ви вибрира на високо равнище и притегля единствено хубави неща. Така че, можем да кажем – всичко, което не вибрира със същата сила като вашата, ще бъде надалеч от живота ви.

Отделете малко време, с цел да наблюдавате по какъв начин работи силата на мисълта, по какъв начин може да ви помогне, само че и да ви нарани. Случва се това, за което си мислите. Така че, върху какво ще се фокусирате? Ако се концентрирайте върху това, което постоянно сте желали, тогава всичко останало, което не ви е належащо и ненужно сте влагали сила в него, ще отпадне.

Мислете за триумфа, за по-здравословен метод на живот, за удовлетворяващи персонални контакти и щастието единствено ще ви споходи, животът ще ви се усмихне. Ако продължите да го вършиме, вашият живот и този на хората от вашето обграждане ще бъде изпълнен с по-хубави моменти.

Може Ли Мисълта Да Лекува Болести?

Извадка от Аудиопрограмата “Подсъзнанието Може Всичко ” на Джон Кехоу:

“Това, което става в подсъзнанието на пациента – постоянно е ключът към това дали той желае да оздравее ”.

Може ли мисленето да играе роля в здравето или заболяването на индивида?

Доктор Симонтън е международно приет доктор и шеф на центъра за лекуване на рака, ситуиран в Пасифик Палисейдс, Калифорния. Той споделя с възторг за резултатите, които е постигнал в лекуването на заболяването употребявайки метода на визуализацията:

“Ние считаме, че хората едвам в този момент стартират да схващат до каква степен са преплетени съзнанието и физическата обвивка. Ние към този момент знаем, че ходът на заболяването може да бъде извърнат.

Ние открихме, че същите пътища по които се предават отрицателни феномени, сходни на ракови формирания, могат да бъдат употребявани и за предаване на позитивните, даже могат да върнат здравето на индивида.

Може да се приказва за коренни промени в гледната точка за всички заболявания и за това, по какъв начин хората могат сами себе си да излекуват. ”

Когато лекарите назначавали плацебо, мислейки, че това е морфин, неговия резултат върху пациентите нараствал. След това опитът бил променен. И когато лекарите мислели, че дават плацебо вместо морфин, резултатът на влияние намалявал. Това, в което вярвали лекарите влияело на резултатите по същия метод, както и вярата на самите пациенти.

Но допустимо ли е това? Как мислите на лекарите могат да въздействат върху пациентите? Или е по-важно какво мисли болният? А може би някак подсъзнателно лекарят предава на пациента своите догатки за това, по какъв начин ще подейства лекарството? Ако това е по този начин, ще има какво да си спомните когато се разболее ваш другар или непосредствен човек.

Нашето тяло е превъзходен самовъзстановяващ се механизъм, който е предназначен да следи всичко, което се случва с нас. Ако се порежете, белите кръвни телца мигновено се устремяват към мястото на порязването като се борят с инфекциите, а тромбоцитите към този момент съсирват кръвта и затварят прореза. Всичко това става автоматизирано, без каквото и да било ваше присъединяване. Вашият организъм знае с акуратност по какъв начин да поправи самичък себе си.

Когато ядете, вашият организъм извлича от храната питателните субстанции и ги разпределя във тип на сила по другите елементи на тялото. Всичко ненужно във тип на шлаки се изхвърля и още веднъж всичко става автоматизирано. Не е належащо да мислите за това или да управлявате този развой.

Ако си счупите ръката вие отивате на доктор, и той я лекува, по този начин ли е? Изобщо не е по този начин. Нито един доктор не е излекувал до момента нито една счупена ръка. Лекарят ще намести костите и ще постави превръзка, с цел да зараснат вярно, само че само вашият организъм е в положение да излекува счупването.

Напомняйте си по-често, че организмът ви се лекува по натурален метод и самичък поправя себе си.

Как Да Спра Моите Негативни Мисли?



Това е въпрос, който хората са си задавали доста пъти. Ако и вие в миналото сте задавали този въпрос, тогава ще изпитате извънредно облекчение от знаенето на отговора, тъй като в действителност е толкоз просто. Как спирате отрицателните мисли? Като засаждате положителни мисли.

Когато се пробвате да спрете отрицателните мисли, Вие се фокусирате върху това, което не желаете – отрицателните мисли и ще привлечете обилие от тях. Те в никакъв случай няма да могат да изчезнат, в случай че Вие се фокусирате върху тях. “Стоп ” частта е невалидна – отрицателните мисли са вашия фокус.

Няма значение дали Вие се пробвате да спрете Вашите отрицателни мисли или да ги контролирате, като ги отблъсквате, резултатът е същият. Вашият фокус е върху отрицателните мисли и съгласно Закона за привличането Вие каните още доста от тях към Вас.

Истината постоянно е елементарна и лесна. За да спрете отрицателните мисли, просто засадете положителни мисли! Съзнателно засадете положителни мисли! Вие засаждате положителни мисли посредством превръщането в ежедневна процедура на това да бъдете признателни за всички неща във вашия ден.

Бъдете признателни за Вашето здраве, за Вашата кола, за Вашите другари, за Вашето обграждане, за Вашата храна, за Вашите домашни любимци и прелестната хубост на деня. Поздравете, възхвалете и благодарете за всички неща. Докато Вие засаждате още и още положителни мисли, отрицателните мисли ще бъдат заличени.

Защо? Защото вашият фокус е върху положителните мисли. А това върху, което се фокусирате е това, което притегляте.

Така че не обръщайте никакво внимание на отрицателните мисли. Не се тревожете за тях. Ако дойдат, маркирайте ги, подценявайте ги, или им позволете да Ви припомнят умишлено да мислите повече положителни неща в този момент.

Колкото повече положителни мисли, можете да засадите в един ден, толкоз по-бързо вашият живот ще бъде изцяло преобразуван във всичко положително. Ако Вие прекарате даже един ден говорейки единствено положителни неща и казвайки “Благодаря ” от сърце при всяка опция, Вие ще се изумите от Вашето на следващия ден.

Съзнателно мислейки положителни неща е тъкмо като засяването на семена. Докато Вие мислите положителни неща, вие засявате положителни семена вътре във Вас , и Вселената ще трансформира тези семена в нещо прелестно.

Емоциите и мислите са част от една и съща система. Много хора се пробват да управляват страстите си, само че това е невероятно и тотално неправилно.

Единственото което можем да променим е отношението ни към страстите. Мисълта е връзката сред АЗ-ът и страстите. С мислите си предаваме смисъл на обстановките и доста постоянно им преписваме прекомерно огромна и ненужна тежест.

Всички терзания са подбудени от неверно ориентиране на мисълта. Мислим за през вчерашния ден, за на следващия ден, само че не и за в този момент. Като се има поради, че “сега ” е единственото нещо над което имаме надзор, е добра концепция да се съсредоточим в сегашното.

В Заключение …

Помнете:

1. Мислите са креативен фактор.
2. Те в никакъв случай не са неутрални.
3. Нужно е да умеем да ги управляваме.
4. Стремете се към успокоение и вярвайте във опцията си да измененията събитията, тъй че те да са ви потребни.

Мислите са всички наши вярвания, упования, разпоредбите по които живеем, само че в някои случаи те могат да бъдат опустошителни и мощно ограничаващи виталния ни опит. Мислите ни имат невероятното свойство да основават положително или неприятно чувство. Те генерират страстите ни, а страстите от своя страна са мощен мотиватор за имитация, реакция или изцяло държание.

Фокусирайте се върху сполучливите резултати, без да си поставяте непотребни бариери.

Ние не сме нашите мисли, усеща или държание. Може да не харесваме държанието си, само че би било неуместно да дефинираме себе си съгласно реакциите, предизвикани от кофти мисли. Всъщност най-голямата ни неточност е, когато повярваме в тези неприятни мисли и в последна сметка ги приемем за същински. Тогава към този момент те стартират да работят.

Помислете върху обстоятелството, че с помощта на силата на мисълта всичко, което се върти в главата ви, води до зараждането на нещо. Това, което смятате, че не е неприятно в живота ви, нормално в един миг се трансформира в с напрежение очакване, което може да скапе толкоз хубави моменти. Абсолютно излишно е и не на място.

Когато обаче осъзнаем невероятната мощ на мисълта, можем да променим към по-добро живота си, средата си и всичко, което ни се случва.

Силата на Мисълта Може Всичко

Колко хора съгласно вас могат да употребяват силата на мисълта, с цел да изпълнят живота си с повече убеденост, благополучие и триумф?

А вие умеете ли? Или може би сте от тези, които постоянно мислят отрицателно и се чудят за какво не им върви?

Напишете вашите мнения изпод …

Иво Игнатов
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР