Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто

...
Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто
Коментари Харесай

Боб Марли: Всичко ще бъде наред. Дори вчерашните грешки утре ще са ни от полза.

" Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто би трябвало да намериш тези хора, поради които си коства. "

" По-добре е да се бориш за независимост, в сравнение с да бъдеш пандизчия цялостен живот ".

" Кой си ти, че да ме съдиш? Знам, че не съм съвършен и не пребивавам, с цел да бъда подобен, само че преди да започнеш да ме сочиш с пръст, се увери, че ръцете ти са чисти. "

" Отваряш сърцето си, знаейки, че то може да бъде разрушено един ден и до момента в който го правиш, разбираш какво е обич и наслада, за каквито в никакъв случай не си мечтал. "

" Неща, които в никакъв случай преди не са те интересували стартират да те палят единствено, тъй като знаеш, че са значими за този човек, който е толкоз, толкоз специфичен за теб. "

" Обичай мощно, тъй като когато има обич би трябвало да се държи. Защото съвършени момчета не съществуват, само че постоянно има един човек, който е съвършен за вас. "

" Животът е един огромен път с доста знаци. Така че, когато преминавате през коловозите, не усложнявайте мозъка си. Бягайте от омразата и ревността. "

" Само дейностите на индивида приказват за личността на индивида и за отношението му към вас. Не вярвайте на думите. Просто наблюдавайте. И ще видите истината. "

" Всичко ще бъде наред. Дори вчерашните неточности на следващия ден ще са ни от изгода. "

Прочети още:


Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР