Истината е, че в последно време всички политици са заобиколени

...
Истината е, че в последно време всички политици са заобиколени
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната“ са готови на преговори за правителство с третия мандат

Истината е, че напоследък всички политици са заобиколени от политическа реторика, която е съвсем шизофренична, съобщи Кирил Петков

Ще седнем с безусловно всеки да преговаряме за политики, съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков пред публицисти по отношение на върнатия преди минути несбъднат втори мандат за държавно управление от акад. Николай Денков. Докато Денков връщаше празна директория на президента Румен Радев, Петков влезе на съвещание по делото за клюка, което заведе против водача на ГЕРББойко Борисов, осведоми Българска телеграфна агенция.

Кирил Петков съобщи, че от партията му са подготвени на договаряния за държавно управление с третия мандат, която и политическа групировка да го получи. Той подсети, че декларацията, препоръчана на Народното събрание от „ Продължаваме промяната “ и акад. Николай Денков, бе отхвърлена от множеството парламентарни групи. Според него в този момент е време да се беседва по политиките, по които има разлики. В същото време Кирил Петков счита, че има тематики, за които би трябвало да има кардинално единодушие от всички като правосъдната промяна и пълномощията на основния прокурор.

Истината е, че напоследък всички политици са заобиколени от политическа реторика, която е съвсем шизофренична. От една страната всички желаят да има държавно управление, само че никой не желае да приказва, сподели Петков.

Това, което ми стана ясно предходната седмица е, че обединяването към полезности и политики би трябвало да стане в името на българския народ. Много е дребна вероятността да има държавно управление с третия мандат, предвижда Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР