Истината е, че в Истанбулската конвенция се прави опит да

...
Истината е, че в Истанбулската конвенция се прави опит да
Коментари Харесай

Каракачанов: Разговарях с Борисов. Истанбулската конвенция няма да влиза спешно в НС за ратификация

Истината е, че в Истанбулската спогодба се прави опит да се промени дефиницията за пол. Трябва да се направи естествена полемика в обществото. Покрай вота на съмнение се изговориха доста нелепости за държавното управление, Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и ръководещите. Не би трябвало да имаме вяра на думите на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, че всичко е решено и е имало смс-и към депутатите на ГЕРБ. Какви смс-и да има, като тази спогодба не е влезнала в зала? Разговарях с Борисов и мисля, че Истанбулската спогодба няма да влиза за ратификация и да се гласоподава незабавно, до момента в който не приключат дебатите в обществото.

Това сподели в утринния блок на БТВ министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила. "Няма потребност от референдум по тематиката, тъй като обществото е изрично срещу тази спогодба. Тази спогодба няма да спре нищо. Турция одобри първа Истанбулската спогодба и единствено преди няколко месеца позволи браковете сред 14-годишни деца. В Европа има дървени философи, които ми изясняват за джендъри. Целта е да се вземат едни грантове за милиони и да се изяснява за 32 пола. Кой ги видя тези 32 пола? Светът е изправен пред спор сред исляма и обичайното християнство, а ние се занимаваме с подбни нелепости, които единствено разлагат обществото. Не сме извивали ръцете на Борисов по тази тематика ", безапелационен беше Каракачанов.

"Вотът на съмнение няма да мине. Право на опозицията е да желае избор. Корупцията може да бъде решена, когато всички партии седнат и проработят дружно. Не би трябвало да се вършат подбни циркове като във вторник. Никога не съм извивал ръцете на никой. Президентът е институция и неговото мнение би трябвало да се слуша. Според мен обаче, остава едно чувство, че Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила удря едно рамо на опозицията. Президентът има право да подлага на критика. Това обаче не би трябвало да става посредством заявления и през медиите. Президентът постоянно може да изиска да се срещне с министър председател, министри, депутати, а не това да се случва единствено на КСНС. Трябва да се търси връзката и институциите да си сътрудничат. Президентът има задоволително лостове, с цел да реализира този разговор. Аз съм за разговор, а не за война сред институциите ", разкри Каракачанов.

"Не сме си правили реклама с доброволната казарма. Това е част от програмата за ръководство на ГЕРБ и Обединени патриоти. Колегите от ГЕРБ не са узрели за наборната военна работа и за това в програмата е влезнала концепцията за доброволна такава. Аз приказвам за това от 8 месец. Мога да заявя, че има интерес както от мъже, по този начин и от дами. Доброволната военна работа може да бъде сред 6 и 12 месеца, според от типа войски. Нека забележим какво се случва в Европа. Повечето страни връщат наборната казарма. Надявам се законопроектът да бъде подготвен до няколко месеца и ще бъде подложен на публичен спор ", разкри военният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР