Истината е, че Уилям Бейли е далеч по-тъпо и обикновено

...
Истината е, че Уилям Бейли е далеч по-тъпо и обикновено
Коментари Харесай

Никой не пее като него! W. Axl Rose на 60 години

Истината е, че Уилям Бейли е надалеч по-тъпо и нормално от W. Axl Rose. Но особено този - и да се споделяше Стамат, надали нещо би попречило да е точно това, което е.

И двете персони, за които горното име е правилно, през вчерашния ден навършиха 60 години - 60 цялостни с потрес, опиати, издути вени по шията, съвсем неспирни кавги и гениални произведения.

Да вдигнем наздравица за юбиляря с този Estranged, изпълнен (добре, де - на моменти и изграчен) изцяло " онлайн " по всички деветдесетарски закони:



Абсолютно всичко в него е като филм за рокзвезда. Само че Аксел живее в този филм... (понякога, като гледаш типа му, несъзнателно стискаш палци при думата " живее " - което си е новина).

Пристига гол и необут от Лафайет, Луизиана в Ел Ей, където - съгласно Уикипедия е към този момент " деен " от близо 40 години - от 1983 година Само чуйте гласа му от тези времена:



През цялото това време, при конкуренция на десетки хиляди момчета и девойки от цялата планета, които се изсипват на " Сънсет бул. " в гонене на фантазиите си, не се откри нито един - един! - да пее, да композира и да води шоуто като него.

Аксел, несъмнено, образува Hollywood Rose с приятеля си Изи Страдлин (оставил след това името си под някои от най-великите песни на Guns), след това следва колаборацията с LA Guns, " пищовите " и " розите " се събират и след това - както се споделя, всичко е история...

При единственото си към този момент идване в България Аксел Роуз пя 2 часа и 40 минути. Това бяха годините на Guns без Слаш, а с DJ Ashba, " Бъмбълфууд " и Ричард Фортъс на китари (3 е повече от 2!). Ей, по кое време минаха тия 10 години!



Напротив - на надалеч по-важни " участия " във Англия той се е прибирал и след 2 песни, плащайки естествено чутовни неустойки за " гяволъка " си.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/02/Axl_Rose аксел роуз тел авив 93.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 346 " height= " 364 " /> Аксел през 1993 година Снимка אליבאבא/he.wikipedia

За това какъв брой важен е Аксел Роуз, може да сравните колаборацията на Слаш с Майлс Кенеди - един безпорно брилянтен вокалист... Който апропо, също е идвал у нас. Въпреки луксозния Майлс песните на Guns с него звучат като привет по " Тянков ти ви ".

Ултрасите на Слаш, който несъмнено е още един талант, настояват, че без него няма Guns и че Chinese Democracy е просто отпадък. Дали това е по този начин и дали Аксел е стойност самичък по себе си, може най-меко казано да поспорим:



А дали W Axl Rose/ William Bruce Bailey/ Bill Rose/ Bill Bailey е изцяло всеобхватна, широкоспектърна, откачено гениална, без-лимити същинска рокзвезда, може да си напомним и от концерта в памет на Фреди Меркюри през 1992 година



Както се споделя - не вършат такива към този момент...

Да му пожелаем още 60 година креативно ентусиазъм!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР